Jump to content
Guest J&D

Фарове за мъгла

Recommended Posts

Guest J&D

Момчета, вчера констатирах началото на сезона на мъглите. В тази връзка имам към Вас следния въпрос. Би ли ми било по-удобно ако имах фарове за мъгла и като продължение - приблизителна цена, покупка - откъде, налага ли се пипане в електрониката на колата ако монтирам такива. И всичко друго, с което бихте могли да ме посъветвате. Карам "мома англичанка", 6-та генерация с 5 броя порти. Благодаря, ВИ.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest max_3d_3

Момчета, вчера констатирах началото на сезона на мъглите. В тази връзка имам към Вас следния въпрос. Би ли ми било по-удобно ако имах фарове за мъгла и като продължение - приблизителна цена, покупка - откъде, налага ли се пипане в електрониката на колата ако монтирам такива. И всичко друго, с което бихте могли да ме посъветвате. Карам "мома англичанка", 6-та генерация с 5 броя порти. Благодаря, ВИ.

Наскоро и аз се интересувах иот фарове за мъгла за мойта англичанка.Оригиналния комплект струва около 900лв :rolleyes: .Не се налага пипане на елекрониката.Самия комплект пристига със вси4ко (фаровете,кабелите и бутона за тях - монтира се в ляво от волана - има си моставено място).Само трябва да се монтират и да се прекарат кабелите до таблото.Ина4е за разни дуги евтини иматации не съм се интересувал.Виж в някоя авто морга при голям касмет можеш да си ги намериш по тънкана :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Аз или съм много млад, или съм крайно неосведомен, но не знам къде ще да е това "кукерландия" :rolleyes:. Оригиналните са скъпи, спор няма. За това аз си купих моите от D&N в София. Те са HELLA Micro DE. Малки, кръгли и черни. Бяха около 130лв. Комплекта има всичко необходимо за монтажа им. Имат и други модели на HELLA, но аз се спрях на този.Това е най-добрия вариянт след оригиналните, без да правиш компромис в качеството.

Редактирано от Honda-Z

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest japan

Аз или съм много млад, или съм крайно неосведомен, но не знам къде ще да е това "кукерландия" :rolleyes:. Оригиналните са скъпи, спор няма. За това аз си купих моите от D&N в София. Те са HELLA Micro DE. Малки, кръгли и черни. Бяха около 130лв. Комплекта има всичко необходимо за монтажа им. Имат и други модели на HELLA, но аз се спрях на този.Това е най-добрия вариянт след оригиналните, без да правиш компромис в качеството.

Проблема с бутона как го реши. Единия вариант е да се сложи на бутона за усилените стопове за мъгла - ако е възможно технически.Монтажа каде го направи и колко ти струваше? В D&N?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest J&D

"Кукери" навремето бяха наричани в казармата момчетата от ямболско (от Ямбол съм). Интересни са ми отговорите на въпросите, които постави japan. И къде се намира този магазин в София? Ще търся и другаде разбира се. А, и съвпаднаха ли габаритите им с отворите в маската?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Проблема с бутона как го реши. Единия вариант е да се сложи на бутона за усилените стопове за мъгла - ако е възможно технически.

Монтажа каде го направи и колко ти струваше? В D&N?

1. Точно така, вързаха ми ги към копчето за стоповете за задните фарове за мъгла. В комплекта има и копче за включване, ама е синьо и никак няма да се връзва на таблото. Акорд CC7 с оригинални халогени в България не съм виждал. Има само след фейслифта и роувър 6-ци. Как ще се зарадвам на едно оригинално копче за халогени само :rolleyes: Проверих в Бултрако и целия панел (горно за халогни и долно за отзадните) струва....147левчета :blink:

2. Монтажа го направих при един пич в Стара Загора. Излиза около 30-40лв. Предварително си го бях избистрил как искам да стане и си бях купил тръба, в която да се вкарат халогените. Само с боята малко сгафих и сега се бели, ама ще я оправя.

Публикувано изображение

"Кукери" навремето бяха наричани в казармата момчетата от ямболско (от Ямбол съм). Интересни са ми отговорите на въпросите, които постави japan. И къде се намира този магазин в София? Ще търся и другаде разбира се.

А, и съвпаднаха ли габаритите им с отворите в маската?

Купих ги от магазина в Младост в София. Харесах ги по каталога. Близо една година ми обясняваха, че ги чакат. Накрая им казах, че сериозно искам такива фарчета и им ги предплатих и след няколко дни се оказа, че имали в Пловдив и им пратили един чифт :lol:

Не съвпаднаха с маската, по простата причина, че този Акорд дупки за халогени в маската няма :dry: Слава богу, че поне имаше отвътре планки за завиване на видиите, които ги държат.

Англичанките поне имат затапени дупки отстрани на маските, което ще направи монажа значително по-лесен.

И накрая. Ето ви я другата ми любима, на която всичко това е направено още в завода :D

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest J&D

Колеги, макар и със закъснение благодаря за отзивчивостта.Успехи!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest japan

Аз или съм много млад, или съм крайно неосведомен, но не знам къде ще да е това "кукерландия" :). Оригиналните са скъпи, спор няма. За това аз си купих моите от D&N в София. Те са HELLA Micro DE. Малки, кръгли и черни. Бяха около 130лв. Комплекта има всичко необходимо за монтажа им. Имат и други модели на HELLA, но аз се спрях на този.Това е най-добрия вариянт след оригиналните, без да правиш компромис в качеството.

в D&N цената в момента за HELLA Micro DE e 176 лв :) отделно е монтажа -цената е според колата но под 50 лв няма да падне

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...