stranger in moscow 30 #1 Публикувано 4 Май, 2012 Проблема е следния получих фиш на 27.3.2012 на стойност от 10лв и го платих на същия ден в пощата, днес реших да отида да проверя дали имам някакви задължения към кат и служителката ми каза че тоя фиш не е платен!?!? Аз и казах да провери пак но тя каза че не е бил плащан никога, за съжаление съм изгубил някъде бележката от плащането в пощата и самия фиш......и не знам какво да правя..... на самия фиш пише че има там 7 дневен срок да се плати след което ще се събира от частно лице тея дългове......... Не ми е проблем да го платя пак но е възможно пак да излезе като неплатен...... в кат не са получили никакви пари а в пощата не са им връщали никакви пари?!??И въпреки това не е платен? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vtecdreamcrx 7 #2 Отговорено 4 Май, 2012 аз имам около 10 акта и 4-5 фиша...... платих 2 и се отказах. Нито ми правят проблеми нищо.Та те и масово всеха да спират хонди(и най-вече ЦРХ) тука особенно с големи буриии и в леко високи обороти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stranger in moscow 30 #3 Отговорено 4 Май, 2012 Тоя които ме спря вика че съм карал бегачка и някакви такива простотии.............. беше толкова неграмотен че не разписа фиша тогава и аз му го върнах веднага да го разспише иначе е невалиден и след като го платих го хвърлих заедно с бележката мисля.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ryuugan 251 #4 Отговорено 4 Май, 2012 Колега, не се занимавай с тая смешна поща. Отиваш в банката и си плащаш фиша. Там всичко е ясно до стотинка. Аз всеки път така си плащам и е доста културно и сигурно. Иначе както го виждам аз, пак ще трябва да плащаш. От друга страна може би си късметлия, че фиша не е за 50 кинта. Май всичко държавно работи по този начин. Полиция, поща, бдж и тн... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stranger in moscow 30 #5 Отговорено 4 Май, 2012 Добре ама те от банката ми казаха си банк че имали случаи подобен на моя в които парите дошли след 4тия месец чак?!?!? каква е гаранцията ако платя пак че ще се осчетоводят или там както се казва,аз ще платя в банка не ми е проблем но не си пазя фиша знам само номера му които научих днес. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ryuugan 251 #6 Отговорено 4 Май, 2012 Колега, междубанков левов превод пристига най-късно на следващия работен ден или изобщо не пристига. Ако превода не е извършен по технически причини или недостатъчна наличност по сметка, парите изобщо не излизат от сметката ти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hyp3r 13 #7 Отговорено 4 Май, 2012 И мен ме спират непрестанно само като ме видят от далеч заемат стойка и ме чакат.Постоянно слушам глупости били сме бързи и яростни с тез хонди.Или пък редовния номер :Това гърне не е предназначено за този модел кола !(Веднъж един "каубой" със значка ме спря от движение за това ,че съм изменил сечението на задно шумозаглушително гърне ИЗМЕРЕНО С ТЕХНОЧЕСКО СРЕДСТВО в скоби "ЩУБЛЕР" .След тази случка приятелите ми не са спрели да ме базикат за този шублер.Извинявам се за ОФ-а по темата . Каубоя ми вика знаеш ли какво е това?АЗ-да..шублер.Каубоя:не това е техническо средство за измерване.То бяха големи майтапи такива индиянци нямаше никаде по цялата зема . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #8 Отговорено 4 Май, 2012 объркал си IBAN-a -плащай отново, винаги като платиш нещо си пазиш бордерото, в кат си има банка започва с буква А и завършва на Ц 2ри етаж срещу гишето една леко пълна леличка с очала и е много отзивчива Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове