Jump to content
Guest HoNdA fEn

хонда от америка

Recommended Posts

Guest HoNdA fEn

Здравейте.Имам намерение да си купа хонда от америка за около 1500-2000$ в перфектно състояние но след 1 януари 2007г.някой да знае случайно дали ще ми излезе по евтино и колко ще излезе тъй като чета че нямало да имам ддс и мито.мерси предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Здравейте.Имам намерение да си купа хонда от америка за около 1500-2000$ в перфектно състояние но след 1 януари 2007г.някой да знае случайно дали ще ми излезе по евтино и колко ще излезе тъй като чета че нямало да имам ддс и мито.мерси предварително

Няма да има мито и ддс за коли от Европейския съюз , не от щатите :puke:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HoNdA fEn

значи ако си купа хондата от европейския съюз няма да плата мито и ддс така ли???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest M_TYPE

значи ако си купа хондата от европейския съюз няма да плата мито и ддс така ли???

Хахахаха аве брато бъди умен ве така ами хахаха само от ЕС не се плаща което още нее мноо сигурно може наще мазни управници да измислят някой друг държавен рекет деа знае човек :puke:;) пък ти чак от USA да не би да си там сега че иначе тази кола щи стъпи бая май докат доде до тука :P:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Така се говори !!! има много информация както във форума ни , така и в цялия интернет , питай Гугъл или си направи труда да потърсиш от стари теми !!!:puke:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HoNdA fEn

леля ми е там и затова питам.а колко ще ми излезе нз ама щом ще трябва мито и ддс да се плаща ще е от Европеиския съюз.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZERO

нямаше да е лошо и американците да ги приемат в ЕС :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest genchotur

европеиски неевропеиски със сигурност вкарват евро серификат от до година махат ддс но имаш вече евро1...2...3.... и не се изислява таксата по конски сили както беше до сега а по годината на колата та сметни какъв хуи ще стане колите 2 ръка ще поскъпнат адски според мен

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ivaivalito

А бе пич че в Америка цените да не са по евтини бре аз карах Прелюд 1989 за 1200$ на 300 000 мили тва си е половин милион километри.Та те и в БГ един прелюд струва толкова 1200$$ на тия километри и година .От САЩ си заслужава само да си вкараш Хамър ,Ескалейд ,Акура,Лексус,Инфинити,Там е далаверата тези коли там са почти двойно надолу от БГ .А за некъв прелюд 1500 $ и кат дадеш 3000$ за докарване той излиза не златен а диамантен.Имай в предвид че Американска кола на 5години под 300 000 км НЯМА:rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...