Jump to content
Guest The Penalty

Какво може да накара човек да направи това?

Recommended Posts

Guest The Penalty

Въпросът ми е риторичен.

Миналата седмица ми откраднаха емблемите а снощи и това:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Нямам думи просто... къде живея, ебати... :puke:

Просто трябва да си изпея мъката, извинявайте!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

Ама те даже и кората с колоните не са се опитали да откраднат! Ужас, виждал съм смотаняци, но тия... са направо за съжаление. Незнам какво да коментирам. Само мога да ти пожелая да не ти се случва повече, че е една разправияяяяя... Аз така се върнах от Банско след падане на лед и чупене на 2 прозореца... 3 дена мъки по застрахователи и сервизи. Надявам се и ти си застрахован и няма да мине много време докато забравиш за случката.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest maddog

Не знам какво може да накара "човек" да направи това,ама това може да накара човек да направи... ;);):P;):P:puke: .....само стъклото ли е пострадало? ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest M_TYPE

Абе какво ако са ти гепили музиката това ше е някой Голфар дет ти завижда не се сещам за друг по тъп тъпанар :P:puke:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The Penalty

Там е работата, че нищо (поне не установих) не е откраднато. Явно съм имал "късмета" да паркирам на нечие място и съответно съм бил наказан за наглостта си.Ако се вгледате ще забележите, че стъклото не е просто счупено ами някой е удрял много пъти защото и машинката за чистачката е изкривена а и улътнението намерих захвърлено до колата.В купето имаше дънково яке което не беше пипнато. Говорителите отзад също не са докоснати. Просто е помляно стъклото и то видно със злоба.Наистина не мога да разбера психологията на такъв човек. Акъл не ми побира защо аз примерно бих причинил нещо такова на някого (когото дори не съм и виждал).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

Пиян на гъз тъпанар за друго не се сещам. Скоро на 2 -ма съседи им се случи същото + увити ламарини един тъпак син на полицайо-дилър напил се до смърт и вилнял из квартала :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Orlin

кофти тръпка... Дано имаш каско. Мислил ли си за паркинг ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest My Honda

Може да са ти объркали колата с на някой друг. На един приятел така му разбиха Реното

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iceman

И аз наскоро видях същото с една Тигра. Просто поломен джам, нищо друго! :lol: И като им знам джамовете на тигрите - нито лесно ще се намира, нито ще е евтин, то не че нашите са де, ама простотията не налита само на хонди! :blink::rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DundyTheCroc

Пяните гъзове в Дружба често правят такива погроми по колите.Едно комшийче ми разправя как един път някакъв пиян до козирката излязъл с един чук и почнал да чупи прозорците на колите пред блока.На мен ми бяха строшили шофьорското на паркинга до работа посред бял ден и нищо не липсваше.Ченгетата казаха,че имало група наркоманчета,които пипали по колите в района, ама нищо не направиха. Опазил ни Бог от такива идиоти!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

........Миналата седмица ми откраднаха емблемите а снощи и това.......

Наистина кофти колега :rolleyes: , май някой ти е дигнал мерника ако и емблемите

са откраднати само за спорта а и всичко това на едно и също паркинг място!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The Penalty

...май някой ти е дигнал мерника ако и емблемитеса откраднати само за спорта а и всичко това на едно и също паркинг място!!!

Ами нямам представа вече. Всичко се развива в рамките на една уличка която е дълга 100-ина метра.Емблемите както и да е, но това... лошото е, че трудно се намира задното стъкло а е и скъпо.Ще дадат някаква сума от застрахователната компания, но нервите които хабя в момента няма да ми ги върне никой.За пореден път се убеждавам, че най-големи олигофрени сме в София. Колата ми е с Врачанска регистрация и сигурно някой се е подразнил и от този факт.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lefthanded

Лелеее...Ужас брат! А да не би да си спрял на мястото на някой тъпанар дето си мисли че си го е купил? Щото само заради регистр. не ми се вярва. Или нещо алармата да ти е свирела дълго време и някой идиот....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Много кофти случка колега :blink: съчуствам ти . Днеска защото и аз сменях стъкло , само , че предно попитах за задно стъкло за сивик 5-ген , казаха че нямат , но цената е 200 или 250 лв , забравих !!! Така че поне не е чак толкова скъпо :rolleyes: преди си спомням , че Драгича търсише и цената беше споменал , че е 700 лв :lol: Кобра е фирмата , на мене ми скриха шапката как имаха предно стъкло за Хонда Лого и то досущ като оригиналното / в Бултрако цената е 800 лв :dry: /

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dominic

Много ти съчувствам за това....Знам какво ти е, и лошото е, че на всеки може да се случи, а причините са много.Аз лично дори съм се замислял, че с някой, с който си се заял на пътя може също да го направи.Ако си имал пререкания с някой, който е засякъл колата ти или просто ти е съсед, също може да го направи.Като се замислиш колко причини има, за да го направи това човек,.... просто губиш края....За пиян човек не е, защото инстински пияните хора ако ги бутнеш с пръст ще паднат.Зависи и колко са били пияни....За емблемите - на мен също ги свалиха и двете.Да не ти споменавам, че деца на по 16г. си колекционират и капачки за вентили на гумите. Моите ги сваляха два пъти (бяха метални-комплект с винтилите).1001 причини !!!!Аз лично мога да кажа, че най-лошото е, че на мен ми се отразява по същия начин..... и знам, че за да оцелееш в джунглата, трябва да си хищник.Колко пъти съм се вбесявал до такъв предел, че съм мислил абсолютно същотото нещо: ако ми падне тоя или колата му,... на какво ще я направя..... :rolleyes: Аз лично признавам, че вече не се гордея толкова, че съм българин :blink: май вече ме хваща срам.....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bullkiller

много гадно, имаш ли каско? :rolleyes::blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

това са някви тапанари които са те нарочили за нещо явно :lol: супер неприятна случка :rolleyes: съчуствам ти :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The Penalty

Благодаря за съчувствието на всички!Имам каско, ако някой ми има зъб аз не знам за това, районът е такъв в който не познавам никого и съответно не съм имал никакви пререкания.Затова и клоня към ситуация "стъпил си ми на плочката". :rolleyes: Ново стъкло в КОБРА струва 200 лева в София (според информацията която днес ми дадоха по телефона) и почти 300 лева в Стара Загора (според информация дадена днес на друг съфорумец там) :blink: - проблемът е, че няма налични в момента.Както и да е, уговорих се с човек който е от форума който има едно за продан, ще взема неговото и няма да се занимавам повече, че нерви не ми останаха.Само вече не знам къде да паркирам когато ходя на работа... :lol: П.П.Мамка му и манталитет!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

батка много жалко че са ти потрошили колицата добре че имаш каско за тия мога да кажа че са ебати и помярите дано бел ден не видат :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ombre

Да не би да е мъжа й. :D Ако е някой шушумига и не смее да те срещне..........кво друго му остава на милия човечец. :ph34r: Споко, ще се намери стъкло.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Едно съчувствие и от мен :D И ти пожелавам да разбереш кой е и да направим една хонда среща ВЪРХУ неговата кола :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The Penalty

Да не би да е мъжа й. ;)

Още онзи ден ти казах, че с него сме в добри отношения :ph34r: П.П.Не искам отмъщение макар, че не съм сигурен как ще реагирам ако разбера кой е... :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...