Jump to content
Lukov

Алуминизирани тръби във Варна?

Recommended Posts

Здравейте, търся алуминизирани тръби във Варна или в Шумен и да са евтини. Имате ли идея къде се продават? Понеже всичко е изгнило и вече няма как да се заваря, мисля да го сменям от където почва катализатора до края. Мислех от нераждавейка да бъде ама хем тежи хем цената по-висока. Но все пак ако знаете и нераждавейка къде се продава да ме светнете.1. Мисля да бъде 60мм външен диаметър. Това много ли е?(мисля за този размер защото лятото може и да се сдобие със стара турбина :rolleyes: )2. Вместо готов резонатор който ще замине за 1 година(от евтините), да го направя(мисля да е около 1м :) ) ама незнам от къде да взема надупчена тръба. Вашето мнение?3. Още се чудя какво крайно гърне да търся. Важното е да е тихичко. Един приятел ми даде идея за клапан след резонатора да се отваря като толкова искам да отпушам колата от време на време. Дайте вашето мнение?Знам, че е говорено по тези въпроси, но все пак нека да има обощено къде, колко, как и защо.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Здравей колегаТова, което зная е, че се продават неръждаеми тръби- които ще издържат поне 5-6 пъти повече отколкото каквато и да е алуминизирана ламарина. Аз съм "за" неръждаемите тръби с дебелина на стената 2-3 милиметра- проблема е кой и как ще ти ги огъне на точно зададените размери. И ако искаш да си правиш резонаторното гърне сам- най- лесната задача е да надупчиш тръбата както си поискаш !А за Варна къде какво се продава не мога да кажа (за София се сещам за фирмата АСПО- предлагаща гърнета от алуминизирана ламарина)- но мисля, че може да се намери всичко, което ти е необходимо.Поздрави

Редактирано от JoroHondata

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря, ще търся неръждаеми тръби. Мислех да са най-много 2мм дебели.За дупченето на тръба - търся готова защото не ми се занимава да дупча толкова много дупки :) Ще чакам и други колеги да си кажат мнението че тази седмица трябва да се оправи и да мога да мина преглед да не седи като паметник тая кола :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В косера продават това което търсиш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...