Jump to content
Guest dragorip

молба

Recommended Posts

Guest dragorip

значи ако някой разбира от фото шоп и му се занимава с мене имам молба имам идея да си правя колата малко по фейшан ама като не разбирам от фото шоп просто броните предния капак да се заостри от към фаровете и некво спойлерче джантите същите предварително благодаря на онзи който има време за губене с мен :puke:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

Аз се научих на Photoshop точно заради това за което ти трябва и на теб. Така е малко трудно тъй като не знам какво искаш да направиш. Пиши на лична точно какво искаш и ще ти помпгна. Моя савет обаче е да си качиш Photoshop-a и да се пробваш сам. Ако искаш ште ти помогна с каквото мога. :puke:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest max_3d_3

значи ако някой разбира от фото шоп и му се занимава с мене имам молба имам идея да си правя колата малко по фейшан ама като не разбирам от фото шоп просто броните предния капак да се заостри от към фаровете и некво спойлерче джантите същите предварително благодаря на онзи който има време за губене с мен :rolleyes:

Абе според мене това дето го искаш най-лесно може да стане с някоя триизмерна програма ама си е малко играчка,но пък ще можеш много точно да видиш това което искаш и после много лесно се правят променте.Намери някои който се занимава с тея работи 6тото с обяснения по интернет трудно ще стане.Иначе бих помогнал.Аз се занимавам с такива програми, както и със PhotoShop (всъщност това работя - 3Д дизаинер съм)..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dragorip

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

та значи предната броня да е като на бенджи цр хикса

задната броня да се вградят 2та ауспуха

предната да е с решетка и задната също

по прибран спойлер

Редактирано от dragorip

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dragorip

ааааааааааааа не броня ами капака да е като на бенджи :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...