Guest dragorip #1 Публикувано 5 Октомври, 2006 значи ако някой разбира от фото шоп и му се занимава с мене имам молба имам идея да си правя колата малко по фейшан ама като не разбирам от фото шоп просто броните предния капак да се заостри от към фаровете и некво спойлерче джантите същите предварително благодаря на онзи който има време за губене с мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Antony #2 Отговорено 5 Октомври, 2006 Аз се научих на Photoshop точно заради това за което ти трябва и на теб. Така е малко трудно тъй като не знам какво искаш да направиш. Пиши на лична точно какво искаш и ще ти помпгна. Моя савет обаче е да си качиш Photoshop-a и да се пробваш сам. Ако искаш ште ти помогна с каквото мога. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #3 Отговорено 5 Октомври, 2006 i snimka na kolata dai Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest max_3d_3 #4 Отговорено 6 Октомври, 2006 значи ако някой разбира от фото шоп и му се занимава с мене имам молба имам идея да си правя колата малко по фейшан ама като не разбирам от фото шоп просто броните предния капак да се заостри от към фаровете и некво спойлерче джантите същите предварително благодаря на онзи който има време за губене с мен Абе според мене това дето го искаш най-лесно може да стане с някоя триизмерна програма ама си е малко играчка,но пък ще можеш много точно да видиш това което искаш и после много лесно се правят променте.Намери някои който се занимава с тея работи 6тото с обяснения по интернет трудно ще стане.Иначе бих помогнал.Аз се занимавам с такива програми, както и със PhotoShop (всъщност това работя - 3Д дизаинер съм).. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dragorip #5 Отговорено 6 Октомври, 2006 (Редактирано) та значи предната броня да е като на бенджи цр хикса задната броня да се вградят 2та ауспуха предната да е с решетка и задната също по прибран спойлер Редактирано 6 Октомври, 2006 от dragorip Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dragorip #6 Отговорено 6 Октомври, 2006 ааааааааааааа не броня ами капака да е като на бенджи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zangara #7 Отговорено 7 Октомври, 2006 Аз все още се уча,но ето това е което направих засега. http://snimka.bg/photo.php?photo_id=1344853 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Antony #8 Отговорено 21 Октомври, 2006 Ето човек. Малко е претупана, но нямам повече време . Поне можеш да видиш горе долу какво може да стане с малко упоритост. http://www.picvalley.net/v.php?p=u/40/39091_590.JPG Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове