FuckHonda 20 #1 Публикувано 1 Май, 2012 (Редактирано) Тъй като знаете Хондите нямат такива кичета заводско, някой знае ли от къде мога да си намеря по-тънко. Ходих до 3 морги тука в града и хората ми казват по 10 лева на парче, а на мен ми трябват 4-5 парчета преди да съм си сложил "новия" мокет, което ми се струва малко абсурдно в тези времена да се дават пари за такова нещо. Каква ще е разликата, ако сложа такова киче? Редактирано 1 Май, 2012 от маймуната Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #2 Отговорено 1 Май, 2012 http://www.hortechltd.com/cgi-bin/index.pl?_state=Product&product=256 http://www.briad-audio.com/index.php?MhObg5SzM9GvMtWbM5S7QxirUNK3Qla7gxGjEheDMtSPQli3chaT Кой да е магазин за килими - обикновено имат и кече .Само че разликата между автомобилна изолация и кечето е, че кечето ще поема вода и ще я задържа в купето - резултат ръжда и мухъл, мирис на спарено .Аз не бих сложил вата . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DundyTheCroc 2 #3 Отговорено 1 Май, 2012 Като гледам това на снимката е нетъкан текстил, като слагах ламината си поръчах такъв за под него, идва на парчета 60х60 и дебелина към 5мм, само за цената не се сещам, провери където продават паркет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #4 Отговорено 1 Май, 2012 Имам 3 пласта флашбанд на пода, няма откъде да дойде тази вода, шибидах също нямам. оплътненията по вратите са ми нови ОЕМ за това си помислих за "киче", а и видях този проект от снимката по-горе човека е сложил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #5 Отговорено 3 Май, 2012 Намерих си и го сложих, сега още по-тиха стана, на firewall-a също. Ако някой е заинтересован за Варна до завод Дружба 2,20 широко, дължина колко искате аз взех 1 метър - 11 лева 30 стотинки. Трудно се реже понеже е много гъста и пресована. Дебелината също не е малка. После има минимални затруднения по монтажа на седалки, туй-онуй ама всичко си дойде на мястото ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #6 Отговорено 3 Май, 2012 (Редактирано) даже и мен ме има И "новия" мокет черничък :D :D Редактирано 3 Май, 2012 от маймуната Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове