Jump to content
Guest Antony

Премеждия за един ден.

Recommended Posts

Guest Antony

Да ви споделя днес какво стана. Мисля че ще ви е интересно. :) Предполагам доста от вас карат инвалидни коли. Е и аз до днес бях така. Тъй като беше изтекло инвалидното не искаха нотариусите да ми я прехвърлят с пълномощното дето имах. Трябвало да има някъкъв документ от собственика и жена му. Аз от кяде да го взема тва подяволите ;) . То човека живее в град Луковит ( намира се малко преди Плевен). Не му знам телефона а само адреса и името. Хващаме се с едно приятелче тая сутрин в 8.00 и тръгваме. Не сме бързали много ( 120-140) . Пристигаме на площада на града до КАТ. Там си направихме устите и питахме едни ченгета каде е тоя адрес. Като му казах за името на собственика и адреса куката( без някой да се обижда но са си кръвопиици) като се извика- При тоя мангал ли ще ходите бе. Ония кьоравия ли бе. Абе това е наи мръсния мангал тука.Обясни как да стигнем до там.-Трагвате на горе и на втората пряка завивате на дясно. Карате само на право докато стигнете до една поляна срещу която има стара къща пред която винаги има 5-6 циганета. ;) .Както и да е. Утиваме на там и какво да видим. Поне 10 циганета ( само момиченца) и един мъж на около 30. Като му казахме за какво става въпрос тоя вика- Човека го нема-Какво ще почерпите :o:lol: Е както и да е. Разбрахме се и ни каза да дойдеме в един че "Човека го немало. Бил в градо " :P .Върнахме се там точно в един и ни заварве един кьорад детка ( черен като ноща) и вика -Защо сте викали ченгетата бе. Я съм тука.-Имате ли сто лева :huh: -нема пари нема подпис.Мама му ще еба аз на тоя. Казах че ще черпа че няма мърдане. Обаче го няма сина му който знае каде е нотариуса. Мята се дърти мангал на колелото и една жена му вика.-абе колелото нема гума бе. Спукана е.-Ебал съм я гумата . Аз че търсим сино.И пича тръра ;) Ние го чакахме но беше яка жега и утидохме да си вземам вода от една кръчма. Ония мангал го гледаме там. Докато аз паркирах дългия утиде там и го гледам чете нещо. Взимам го аз и мангала вика.-Това е от сино. Той отиде да учи ( незнам как го каза) .Аз чета на глас-"Тука съм много добре вие как сте. Мерси за колета дето го пратихте. Ако може занам че нямате пари да ми пратите цигари и фонокарта с телефона на чичоми че не съм гу чувал от много време и ваз също. Мене май ще ме пускат да излизам. ;) " Аз го битам естествено каде е сина му и той вика "У затворого прибраха" ;) Както и да е. Той тръгва да си ходи да тчрси сина си с колелото. Тъкмо беше на 100 метра и ония тича-Каде отиде тоя дъртияКачвам го в хондата :puke: Нямаше начин просто. Догонишме го и го метнахме вътре. :puke: - Еееееее варви тая кола бе :lol: Паркираме пред нотариуса и влизаме вътре. Оная вика "Дайте си личните карти"Нашия човек вика- Е аз немам бе. Обаче ЕГН-то го имам " и вади едно листче от весник" ;) ...........................Тука го спестявам че ония мангал се скара с нотариуса. Отиваме да вземем картата. Питам го каде е -Епа аз дължех пари на един човек и той ми я взема за залог.-колко дчлжиш бе-ми 5 лева :lol:Утива ме там и сина му вика. -Е на тоя педерас ще му еба майката. Както Отрепах брадчет му така и него ще Отрепам :blink: Вика го и стана ебати скандала. Без малко да се стигне до бой. Едвам го убедих да ми даде картата му.Тръгваме към нотариуса и там оная вика.- Каде е жена му.-е нема я. Вика той.-Проси некаде у центаро ;):rant::guns::bash::P;):P Просто не издържах вече. Направо ми се приплака. Нотариуса е до 4 а сега е 2.50 а циганката я няма. От там се почва едно званене по телефоните и се събра целия катун. Имаше около 10 чавета които трагнаха да търсат каде проси оная. :lol: След 15 минути идва една черна като негърка хо тая биеше на лилаво направо. Вика-даваш 80 лева и подписваме. :help: Много се скарахме и вече бях готов да си тръгна с личните им карти( те бяха в мен :afro: ) и да ходя в София на менте нотариус и да му бутна някой лев да ми прехвърли хонделата.Добре че се нави на 30 лева. Влизаме при нотариуса и ония мангали като се скараха с клиентите преди нас некъв излезе и само дето не ги наби и ги изрита на вънка. Аз си устанах да чакам и маи ще стане :) . Влизаме вутре и оная ги изгони да чакат отвън ве смърдяха яко. Оная вика -Я ги питай дали могат да четът ;) -Можете ли да четете бе. Ги питам аз.-Ми не ;) Тея влиазт вътре и оная нотариоска като ги почна- Що не сте учили бе. Писна ми да се занимавам с такива като вас. Извади мастило и им взе отпечатаците. Оная вика- Како бе. Аз можем да се подпишем бе.Оная вика -я дай пръста тука че ми писна от вас. Както и да е. Така всичко свърши. Дадох им 20 лева да не ни бият от катуна и си трагнахме.Гаранция че вече така кола никога. Дано си нямате такива проблеми и вие. Сега като се сетя направо се спуквам от смях.Успех и на вас :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Ебаси филма :unsure: някъв зверски късмет има6 4е някой от мангалите не е пукнал през 3-те години

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest maddog

Хахахахахах,бахти филма....очаквайте втора серия в която се снимам аз,че ме чака същата история...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Братле как си лекуваш нервите :unsure: Аз на твое място щах да съм изпотръшкал всичко наоколо ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Имаш късмет,че все пак си се оправил,щот с тия мангали оправия няма! :unsure: И трябва само ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ashes

Честито, поне вече си спокоен ;) . Добре, че е станало. Добре, че не съм с инвалидна, преди да я взема се наслушах на истории и се отказах от варианта и от японските засега :unsure: ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HAYABUSA

леле това е бахти филма пак като завършил с хубав край ;) трябва да си доволен пп: те пак на който им падне ги пишат тез коли :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kvento

Поздравления за успешния край.Имах идентичен случая в Габрово.Спавих се и вече никакви инвалидни коли. трябва да имаш железни нерви.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Егати, така като ти гледам колата от профила, ако не се лъжа стоеше доста време на една автокъща в Горубляне, преди около две години и половина. Добре, че не се изкуших да я купя тогава, защото едва ли щях да понеса всичките изживявания, които ти си имал.Най-хубавото е, че вече е на твое име :puke: П.П. Ако някой си търси инвалид да вкара кола, този на колегата вече е свободен :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

не е истина :puke: нали всичко е свършило добре ;) моита е инвалидна но аз сам си намерих инвалида :P та се надявам всичко да мине гладко при мен :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o

Ееееееее..........х ти премеждията, но крайният резултат е важен!П.С. Мойта инвалидка е една бабка в едно селце на 5км от Видин (влашко)От време на време я посещавам - купувам им кебап4енца за нея и дедката и са си много щастливи!Отивам за паспорт да си вада год.минетка, дребни неща им бях накупил на старите хорица а те се радваха като малки деца, та и аз като Ма4о се надявам да нямам проблеми накрая при прехвърлянето. ЕЕЕЕЕЕеееееееееееееее освен ако не пукне дотогава,ама мани не го пожелавам това и на най-големият си враг:puke:

Редактирано от dj_mi6o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Хахахахахаха тия сигани са много зле :P Вкарал си си голям филм, не мога да повярвам, че всичко се е получило :puke: Атака трябва за тях! Тази тема е за бисери :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

Много съжалявам за некадърния стил с който съм написал темата но.. цял ден се занимавах с мангали и ми се обърка малко словореда ;) . Мерси много за поздравленията и съчуствията. :P Единственото хубаво тоя ден е че си пробвах хондата на магистралата с едно BMW. Беше от стерите 7-ци май. Якото беше че ми се видя 2.0л и се бегахме до 220км/ч. Яка тръпка е. Първия път като се згонихме му стисках на 100 метра , но втория път той беше зад мен и ме хвана точно след един тунел на втора , ;) до 200 му направих около 300 метра и растеше. На 220 (за втори път) пуснах гаста, и след това до София си караше зад мен със 120 :P . Верно че беше бая старичък от ония квадратните одпред , но кефа беше як след тоя ден :puke:

Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mastorpetko

Отивам за паспорт да си вада год.минетка

:puke: Айде спестил си митото с инвалидното право, ама защо трябва да крадеш от нас и с винетките?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest M_TYPE

Хахаха Напрао сапунка ха честита ти собственност :blink: а и аз съм инвалиден но съм с предвар.договор за покупкопродажба не със пълномощно предполагам че е доста по добре за сега ама май само предполагам не съм спец :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o

:lol: Айде спестил си митото с инвалидното право, ама защо трябва да крадеш от нас и с винетките?
Моля??????????????? :rolleyes: Какво имаш предвид 4е съм откраднал с винетката? :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

:P Айде спестил си митото с инвалидното право, ама защо трябва да крадеш от нас и с винетките?
Моля??????????????? :rolleyes: Какво имаш предвид 4е съм откраднал с винетката? :blink:
откраднал си една тухла за хотела на някой министър :lol::dry::D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mastorpetko

Какво имаш предвид 4е съм откраднал с винетката? :rolleyes:

Проблема е, че в България масово хората си мислят, че правилата не са измислени за да се спазват, а за да се заобикалят. Само си направи сметката колко народ кара с "инвалидни" винетки и т.н. и колко по-малко пари за правене на пътища са събрани. После обаче всички дружно сядаме на масата (или в някой форум) и започваме да псуваме, че няма оправия в тази държава. А то си няма оправия, защото сме такива ние, не ни е крив никой. Даже ако зачекнем и по-нагоре темата - самите управници ние си ги избираме и ние си траем после като ни мушкат. Защо в Будапеща може да излезе народа да се бунтува, а ние предпочитаме лаф-мохабет да става и домашната ракия да не се облага с акциз и всичко ни е ОК, пък ако успеем да прецакаме някъде "държавата" сме супер горди от себе си :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o

Съжалявам 4е темата напуска границите си, за което се извинявам на вси4ки 4етящи я и най-ве4е на авторът й:sick1::sick1:!!:dry::sick1:!:dry::rolleyes:!!!1Така, първо - защощо да плащам големи мита и ддс ? С какво мойта кола е по-различна от твоето VW?Тук не мислиш ли че държавата ни ебава, па аз да се тормозя за една винетка за 60лв! :blink: Второ си много заблуден че парите от винтни такси и данъци (пътен) отиват за ремонт на пътищата.Бенджи май даде най-доброто определение че съм ощетил нечий министерски хотел с някоя и друга тухла:blink:!:lol:!:dry:!:D!:P!!И ако смяташ че няколко хиляди винетки са проблем на скапаната ни държава - ЕВАЛА!Нищо ли4но но запо4ваш да ме дразниш с патриоти4ните си размишления - отвори си малко о4ите и виж голата истина!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Редактирано от dj_mi6o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZERO

Хахаха Напрао сапунка ха честита ти собственност :blink: а и аз съм инвалиден но съм с предвар.договор за покупкопродажба не със пълномощно предполагам че е доста по добре за сега ама май само предполагам не съм спец :rolleyes:

май май и ти ще си главен герой в някоя следваща серия :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mastorpetko

отвори си малко о4ите и виж голата истина

Мда, отворени са и виждам голата истина. И тя е, че докато аз си плащам съвестно данъците, таксите, винетките и всичките му там щурутии, една голяма част от народа предпочита да не ги плаща и по този начин ми бърка в моя джоб! Аман от дребни тарикати, които с 50 лева далавеа си мислят, че са направили някакво герйство. Защо трябвало да плаща венетка, защо трянвало да плаща мито? Ми ще плащаш, щом си такъв фен ще плащаш. Що плащаш примерно за ядене ами не почнеш и него да го крадеш? Що не се пробваш утре в един магазин да влезеш, да си вземеш един хялб за 0.50 лева и да им обясниш на собствениците/продавачите, че не ти е кеф да плащаш, защото те няма да обеднеят с 50 стотинки. И ще ти кажа още защо е зле положението и защо е толкова черна "голата истина" - защото за един човек 50 стотинки или 50 лева са нищо, обаче сто хиляди човечета като не платят по 50 лева са 5 милиона лева по-малко, а с тези 5 милиона примерно се кърпят доста километри пътища. Виждаш ли защо съм "патриотично" настроен - не е защото ми пука за държавата, а защото ми пука за мен самия. Не искам да живея в мизерията, която е в момента, навсякъде около мен. А мизерията е голяма, защото ние като хора нямаме никаква обществена ангажираност. Всеки гледа поединично да уреди себе си с някаква дребна далаверка (цигари без бандерол, наливен алкохол, инвалидни коли, инвалидни винетки, инвалидни талони за паркиране, дрехи менте, техника менте и още много нещица), като по този начин уреждайки себе си, прецаква всички останали. Винаги ще се намерят хиляди оправдания защо правим това, но факта е един - топлата вода са я открили много отдавна хората и ние волю неволю ще трябва да спазваме някакви правила (включително и за движение по пътищата). Колкото по-рано го осъзнаем, толкова по-добре за всички нас. Хайде, че много се отплеснах - темата си е неизчерпаема и съм далеч от мисълтта да те убедя в нещо, ама с ръка на сърцето си кажи, дали те кефи примерно да минеш по новия участък на магистралата между Карнобат и Бургас? А нямаше ли да е кеф целия път София-Бургас да е така?П.П. Сори за оффтопика

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ashes

Всеки гледа поединично да уреди себе си с някаква дребна далаверка (цигари без бандерол, наливен алкохол, инвалидни коли, инвалидни винетки, инвалидни талони за паркиране, дрехи менте, техника менте и още много нещица), като по този начин уреждайки себе си, прецаква всички останали. Какво се пениш, че не си успял да си уредиш посочените неща? Кой както се уреди:drunk: Като си такъв патриот хвани се учи, влез в парламента виж как са нещата..., като ти чета постовете и някой добър пост може да получиш... А инвалидните винетки си вървят с инвалидното право, не вярвам някой да се е молил за тях. Пък и инвалидното право е затова да се използва, нали се сещаш:) А и никой не те насилва да правиш каквото и да било, всеки гледа себе си. Пък и нали искаш да си добре, еми справяй се по-добре. Тоя псевдопатриотизъм е най малкото досаден...

Редактирано от Ashes

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Авантаджии винаги е имало и винаги ще има ;) Да не ти се случи само да попаднеш в мойто положение че тогава друга песен ще пееш :drunk: И аз си плащам данъците, винетки не съм взимал щото не ми трябват а талона за паркиране дава предимства само когато обслужва инвалида. Не слагай всички под един знаменател щото не ти е ясна цялата картинка :)

всеки гледа себе си.

:) Добре е че не е така ;) Пичове, не се палете толкова че се изказвате неподготвени :o Редактирано от johnyboy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mastorpetko

че не си успял да си уредиш посочените неща?

Целият ми пост беше за това, че не искам да се уреждам с тези неща. И не се пеня, а пиша доста разумно и нормално. Просто не мога да приема, че правилата са за заобикаляне, вместо за спазване. Не става въпрос само за автомобили, а за всичко около нас. Забележете колко много неща против правилата стават всеки ден. Винаги има някой тарикат, който заобикаля правилата. Това кефи ли ви? Радвате ли се, когато паяка ви вдигне колата, а отзад намазания AMG си стои непокътнат от много преди да сте спрели и вие? Защото мен лично всякакъв вид "тарикатлък" ме дразни.Иначе за политик неставам пак по същата причина- няма как да се сработя с колегите дУпетати.И споко, с никой не искам да се карам и съм далеч от мисълтта, че ще превъзпитавам някой. Просто колегата с инвалидната винетка постъпва много ... как да се изразя без да обидя някого? Добре, купуваш кола - там митото е дебело примерно няколко хиляди лева. Спестяваш го, айде здраве да е. Ама после да ходиш специално да загубиш един ден от живота си за да си извадиш безплатна винетка - ей това не го разбирам. Ами ако беше насочил енергията си към някоя друга област, а не тарикатлъка на дребно, можеше него ден да изкараш 100 лева и да дадеш 50 за винетка и 50 да ти останат ...Поне е незибежно да не се нормализират нещата и у нас. Рано или късно ще започнем да спазваме правилата, но въпроса е, защо трябва да е късно? Редактирано от mastorpetko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Рано или късно ще започнем да спазваме правилата

Баце, пусни една тема да си коментираме че тука взехме да се отклоняваме :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The Pit Bull

ebi im maikata ciganska,samo boi i pod noja ina4e nqma opraviq ,vajnoto e 4e ve4e si Ok

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...