Jump to content
Guest Dragi4

Проучване за бартер

Recommended Posts

Guest Dragi4

Ако някой от вас има желания за бартер,давам 6 ген VTI 97г, така или ина4е съм ре6ил да си търся купе след това...та ако някой е ре6ил да се раздели с купето си може да ми пи6е.Предпо4итам Втек :unsure: пп Не пускам темата в купува продава 6тото не я продавам все о6те ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest h3ll1

На мен ми се кара ВиТиАйка

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

А не6то може6 ли да каже6 за това което предлага6 + ако може снимка няква.В галерията имам няколко актуални снимки на VTI-то

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Jorski

А не6то може6 ли да каже6 за това което предлага6 + ако може снимка няква.В галерията имам няколко актуални снимки на VTI-то
Izviniavam se za latinicata ma mi se skapa pc-to. Eh, az veche si kupih, predi okolo mecec, sled mnogo tarsene i nervi nai nakraia namerih ne6to chitavo, no pak leko slabo 1.4is, 90hp 96-ta , kakto ti e iastno, inache izglejda super, niamam nikakvi zabelejki, prosto se kachih i karam. Kaji ne6to poveche za tvoita mashina. I edin vapros, kolko cola sa ti djantite, che na snimkata v galeriata nemoga da precenq, a se chudia dali she mi pasnat edni 17ki spici i vlubshte dali niama da e bezumno pri tia kinder surprices po patishtata ni ili she e po razumno da si vzema 15ki pak spici. I vse pak tvoita izglejda mnogo dobre. Редактирано от Jorski

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

дам и аз бих я покарал твоята драгич :whistle: ама ти надали си навит на точно такава трампа ;) я ми кажи само какво те кара да искаш да я размениш ? багажник ли искаш ?или тая ти е шумна ? или има някаква съществена разлика в качествата на двете ? или просто ти писна да караш една от най-яките коли тука ? ... издай тайната ;) да почерпим опит ... или ако искаш дай след като направиш бартера ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Jorski не схва6там целта на поста ти,но със сигурност не е по темата.Със 17' е колата миЛук4о задава6 ми по4ти съ6тите въпроси които ме питаха когато си продавах предната VTI.Отговарям ти така......нямам ве4е тръпка към тази,имам проект за брутално купе

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest h3ll1

Питай Дилян - той я е виждал. Аз вече питах за твоята :whistle:

Редактирано от h3ll1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Слагай 5 бона в жабката и сре6та в Търново в който ден каже6 след сряда.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest icho

А чисто колко пари и търсиш?

Редактирано от icho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest h3ll1

За 5 бона ква турбина ше сложа... лелелелеле.... :Ппс. абе мани бартера - много пари искаш за разликата, а на мен не ми се дават - виж някой друг от форума. и понеже моята е 10 бона - твоята трябва да е 15 така ли да го разбирам?

Редактирано от h3ll1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Ти какво о4аква6е ??????Мога да махна изпускателната генерация,интейка,преходните кабели към OBD1 с чипа, фарове стопове и джанти и 6е свалим разликата на 3 бона.За 5 бона наистина 6те сложи6 яка турбина но дали 6те го направи6 :rolleyes: ? :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest h3ll1

Ти какво о4аква6е ??????Мога да махна изпускателната генерация,интейка,преходните кабели към OBD1 с чипа, фарове стопове и джанти и 6е свалим разликата на 3 бона.За 5 бона наистина 6те сложи6 яка турбина но дали 6те го направи6 :rolleyes: ? :w00t:

:worthy::worthy: нали го знаеш дилян... ако ме навие още малко и май ще се турбинирам и аз :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

:worthy::worthy: нали го знаеш дилян... ако ме навие още малко и май ще се турбинирам и аз :rolleyes:

Най-атмосферния форум малко по малко ще се превърне във форума с най-много турбини на глава от населението(членовете му) :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...