Jump to content
Guest Dreamer85

за тунинг фирми

Recommended Posts

Guest Dreamer85

Колеги,искам да ви попитам имате ли някакво впчетление от работата на тунинг център гр.Пловдив.Запо4нах да си правя колата в девил тунинг(предна и задна броня),но останах разочарован.Предната броня е добре,но задната е супер крива и бояджията ме отказа,защото каза че трябвало доста кит за да се изправи и след това този кит много лесно ще се напука.Само ще ви кажа,че докато са правени броните,даже не са били свалени от колата.Вече незная каде да ходя да си направя задната броня.Ако имате някое друго предложение за тунинг фирма,моля споделете!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vesko_m

странно :worthy: до сега съм чувал само добри отзиви от Девил-а, но не е късно да се о@катзащо не отидеш при тех за рекламация - да видиш какво ще кажат :D , и ако пак се опъват - пускаш негативни мнения за тях във форумите наред (тунинг.бг, опел, фв, къдет се сетиш) и следващите им клиенти да се замислят дали да ходят при тех :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Бре и аз уж се добри работи знам ;):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

И аз ! ;):) Погледнете колата на съфорумеца sashko... просто перфектни, във всяко едно отношение. Просто нямаш късмет според мен, и трябва да рекламираш... според мен ще ти обърнат внимание.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Колеги,искам да ви попитам имате ли някакво впчетление от работата на тунинг център гр.Пловдив.Запо4нах да си правя колата в девил тунинг(предна и задна броня),но останах разочарован.Предната броня е добре,но задната е супер крива и бояджията ме отказа,защото каза че трябвало доста кит за да се изправи и след това този кит много лесно ще се напука.Само ще ви кажа,че докато са правени броните,даже не са били свалени от колата.Вече незная каде да ходя да си направя задната броня.Ако имате някое друго предложение за тунинг фирма,моля споделете!

Колега кривините са от отливките на матрицата :) Аз присъствах през цялото време докато ми правиха броните и трябва да ти кажа 4е и моите не ги сваляха от колата.Мериха струваха рязаха както са си на място.Не говоря за Девил Тунинг ;) а за фирма във Варна(MG)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zmeq

ако имаш пат кам софия отиди вав Вили Дизайн много са добри и взимат много евтино,и работят доста качествено

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dragorip

какво значи много ефтино за двете брони и прагове колко излиза оринтировачно де не до стотинка :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ashes

"Вили дизайн" са вързани с MG-Варна, доколкото имам инфо...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...