Jump to content
Guest lookcho

сукхой

Recommended Posts

Guest lookcho

от доста време следя развитието на авиацията и наскоро се появи нещо наистина интересно ... както винаги руските конструктори в това отношение изпревариха времето си като създадоха двигатели със променлив вектор на тягата или нещо като задни завиващи колела :offtopic: а последната разработка на сукхой направо кърти казва се su-47 или S-37 Беркут и е много целеви изтребител със доста сериозни стелт възможности ,двигатели с променлив вектор и една забранена досега подредба на крилата ,поради проблеми за, които хората разбиращи от материали ще досетят веднага :lol: ... та този самолет е един от тритевата в света(и трите са руски , който може да изпълнява повечето от маневрите показани във филма "Стелт" от хамериканските самолети :P

за съжалене изгубих линковете към най интересните филмчета , но ще ги допълня после

ето два линка като втория е към филмче за миг овт:

http://sukhoi.org/eng/gallery/?id=1384&amp...r_gallery_id=99

http://www.aviapedia.com/fighters/mig-29vft-video-smotr

и картинка :D

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MonsterOOD

Евала колега, уцели мойта болна тема. Давай и линкове с фумчета за новата разработка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

ммм ;) тя вече не е много нова аз от 3 години й се слюнча , но си струва да се разгледа ... в момента Миг и Су се борят за това кой да произвежда следващо поколение бойни самолети на русия и са изкочили с такива прототипи че не е истина ;) , но мисля че Су ще победят в това начинание ;) ...тия са психопати .... гледах едно филмче ,но не ми се отваря вече линка :unsure: , как Су47 прави обратен завой без да сменя оста на движение - ръчна с 400 и в обратна посока ... попринцип в такава ситуация всеки двигател гасне поради спад на потока ,но не било ;) тоя изръга форсажа на място и тръгна обратно ,а специалистите казват като го гледат че от аеродинамична гледна точка тия маневри са невъзможни ;) ... абе психопатии , представям си тоя пилот как се кефи като го кара ,жена не му трябва иначе други линкове ще намеря само да ме остави жената малко на мира ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Обратната геометрия винаги много ме е впечатлявала... Всъщност, такива самолети са правени и преди повече от 20 години. Тази посока на крилата от една страна е доста трудна за механично изпълнение, но от друга, дава безумна маневреност и зверска неустойчивост на самолета. Но електрониката си казва думата и прави самолета управляем.Руснаците като стане дума за военна техника за меко казано ИЗРОДИ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

във зверската неустойчивост е истината, те малко от сукхоите могат да се карат без компютъра да поддържа баланса. но пък за това правят нечувани маневри, кобрата вече е в учебника за 1ви клас

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...