Jump to content
Guest edikoisi

малко идеи и въпроси

Recommended Posts

Guest edikoisi

искам да ви дам няколко идеи да попитам някои неща и вие да си кажете мнонието :offtopic: 1.регитриран ли е този клуб като фирма или грайданса организация 2. ако е кои е отговорното лице.сега малко идеи :1.да се направят фанелки ,календари ключодаржатели и квото още се сетите...които да се продават на страницата в отдел БУТИК или нещо такова 2.да се направят карти на всички членове може и от хартия3.да се предложи на опредеени сервизи и магазини срещо рекламно каре на страницата да имат всички ченове намаление. да се организират сабирания на примерно калояново и да се плаща някаква малка сума за вход и все пак да има награди за печалившите .4.идеята е клуба да заработи като клуб и да има някакав капитал макар и малак . знам че всеки може да добави още нещо но дано някои да се наеме

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dimodi

За тениските и аз съм твърдо ЗА, че в Бултрако вече не продват, последния път като ходих, имаха само ризи на BAR за по 85 лв, щот са "оргинални".... :offtopic:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

искам да ви дам няколко идеи да попитам някои неща и вие да си кажете мнонието :offtopic: 1.регитриран ли е този клуб като фирма или грайданса организация 2. ако е кои е отговорното лице.сега малко идеи :1.да се направят фанелки ,календари ключодаржатели и квото още се сетите...които да се продават на страницата в отдел БУТИК или нещо такова 2.да се направят карти на всички членове може и от хартия3.да се предложи на опредеени сервизи и магазини срещо рекламно каре на страницата да имат всички ченове намаление. да се организират сабирания на примерно калояново и да се плаща някаква малка сума за вход и все пак да има награди за печалившите .4.идеята е клуба да заработи като клуб и да има някакав капитал макар и малак . знам че всеки може да добави още нещо но дано някои да се наеме

Евала !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Soichiro

Одобрявам идеята-особено това със с ервизите :offtopic:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Всички тези неща са мислени и премислени.... а докъде точно е стигнала официалната регистрация на клуба - незнам. Иначе Омбре се занимаваше с регистрацията на клуба и той е официалното лице.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...