Jump to content
Guest marcinqra

една лоша тема

Recommended Posts

Guest marcinqra

Колеги при алкохол в кръвта 1.1 промила знаете ли за колко време се отнема книжката и всички други подробности по тоя въпрос!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest marcinqra

Други мнения има ли или това е на всичките,че това време е супер много!!! На мен книжката ми изкарва хляба!!! Колегата полицаи няма ли да си каже мнението!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Братле не е трябвало да караш толко пян :offtopic:Говори нещо с адвокати или вади дебели връзки иначе не те виждам !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Други мнения има ли или това е на всичките,че това време е супер много!!! На мен книжката ми изкарва хляба!!! Колегата полицаи няма ли да си каже мнението!!!!

а да те попитам в такъв случай защо си се ебаваш с хляба? До колкото разбирам, не само че са те хванали, ами и малко ламарини са заминали.... То остава и някой пострадал да има, а на теб 6месеца ти били много.Единственото измъкване в тази ситуация е в единия час който имаш да стигнеш до болница за кръвна проба е да изтрезнееш междувременно...... ама измъкване ли? че защо трябва да има измъкване? някой друг ли те е наливал? ми не е.Понеси си последствията.А колегите полицаи със сигурност ще се изкажат... просто трябва да се появят все пак.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest UniCorn

Колеги при алкохол в кръвта 1.1 промила знаете ли за колко време се отнема книжката и всички други подробности по тоя въпрос!!!

Разпоредбата по която ще бъдеш отговорен е чл. 174 от ЗДП.

"Чл. 174. (1) (Изм. и доп. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) Наказва се с лишаване от право да управлява моторно превозно средство, трамвай или самоходна машина за срок до 1 година и глоба от 100 до 300 лв., който управлява моторно превозно средство, трамвай или самоходна машина с концентрация на алкохол в кръвта над 0,5 на хиляда до 1,2 на хиляда включително."

Имай предвид, че си късметлия, защото с още 0.1 промил вече нямаше да ти се търси административна отговорност, а наказателна.

Съветвам те да се консултираш с адвокат, щом ти е толкова необходимо свидетелството за правоуправление.

P.S. Не карай пил!

Редактирано от UniCorn

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Разпоредбата по която ще бъдеш отговорен е чл. 174 от ЗДП.

"Чл. 174. (1) (Изм. и доп. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) Наказва се с лишаване от право да управлява моторно превозно средство, трамвай или самоходна машина за срок до 1 година и глоба от 100 до 300 лв., който управлява моторно превозно средство, трамвай или самоходна машина с концентрация на алкохол в кръвта над 0,5 на хиляда до 1,2 на хиляда включително."

Имай предвид, че си късметлия, защото с още 0.1 промил вече нямаше да ти се търси административна отговорност, а наказателна.

Съветвам те да се консултираш с адвокат, щом ти е толкова необходимо свидетелството за правоуправление.

P.S. Не карай пил!

Това е точния член, търси някой за съдейсвие да ти сложат по-малко!А що се отнася до теб,колегата 1Net го каза правилно -сам си се ебаваш с късмета си :offtopic: Смятам че друг път ще се замислиш преди да се качиш пил в колата :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest marcinqra

Много благодаря на всички ви и няма никои пострадал,което е наи важното в случая!!! И да никога повече няма да карам пил и съветвам и всички ви да не го правите!!!! И дано да се отърва с наи малкото!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Пробвай! Дано успееш да ги омилостивиш по някакъв начин. Всички правим грешки, но е добре когато се разминем някак с големите такива и се поучим. Бях доста остър, но най-вероятно си ме разбрал. Успех и умната! ако не - русата :offtopic:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest marcinqra

Колега разбрах те няма проблем!!! Тази случка ще ми бъде като обица на ухото завинаги!!! И дано все пак се оправя по някакъв начин,защото иначе умирам прав!!! Поздрави на всички и НИКОГА НЕ КАРАИТЕ СЛЕД КАТО СТЕ ПИЛИ!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest max_3d_3

Наистина пробвай.Преди година мои приятел го хванаха с 0.9.Тои ходи за кражна проба и там показа 1.1.Казаха му 4е 6те му вземат книжката за 1 год.Ама той обжалва с адвокат и му намалиха наказанието за 3 месеца.Ама му беше 1-во нарушение.Помня 4е подава там някакви молби.Наеми си адвокат и пробвай.Успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest marcinqra

на мен на дрегера ми показа 1.1 а на кръвната не ми е излязла още!!! Пил съм само 4-5 бири и след 2 часа дадох кръвта!!! Дали ще ми покаже по-малко или повече и на мен ми се случва това за първи път!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sand0

Аз съм за МНОГО по строги мерки и наказания.Който мине на червен сфетофар умишлено даже предлагам да полежи малко в затвора или 4-5 години без книжка.Минавайки на червен светофар да се счита за предумишлен опит за убийство!!! Което си е така.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Аз съм за МНОГО по строги мерки и наказания.Който мине на червен сфетофар умишлено даже предлагам да полежи малко в затвора или 4-5 години без книжка.Минавайки на червен светофар да се счита за предумишлен опит за убийство!!! Което си е така.

Да но в САЩ е разрешено на червено да завиеш надясно и на мен идеята ми харесва! Трябва манталитета на шофьорите да се промени, да са по-предпазливи и да се пазим взаимно! Аз също съм за строгите мерки обаче ако се отнасят за всички без значение кой си и колко пари и връзки имаш :unsure: Трябва да има кампании, които да карат хората да са по-предпазливи. За алкохола няма да коментирам, защото съм против карането пил ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Soichiro

Колега, аз вече съм минавал по този път.Разбирам те добре.Преди няколко години ме лепнаха с 1.8 промила и щях геройски да изгърмя.Наех сериозен адвокат, който се занимава с наказателно право и с него в КАТ.Там адвоката пусна дебели връзки и се споразумяхме да пишат 1.2 ида ме накаже само КАТ-т.е. административно.Обаче с най-голямата глоба-13 месеца без книжка и 200лв.Както казаха и други колеги спасението е адвокат.Успех приятелю.п.п. Аз вече и една бира не пия и да карам :puke:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest policaja

мога да те уредя да не видиш вече книжка,защото е повече от престъпление да пиеш и да караш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest M_TYPE

Хаиде сега пък за цял живот 1.1 нее чак толкова много/аз не употребявам изобщо па камо ли и да карам така/ но човек недей да караш така шот сега си се разминал без нищо/наказанието каквото и да е си го понеси като мъж и не се оплаквай каквото и да е / ами ако беше ударил пешеходец просто си нямаш понятие тогава какво е наказанието предполагам се досещаш за големите цингански патлаци в панделката така че колкото и да е малко е!!!!!! и ще се разминеш леко.Говоря така защото аз съм блъскал колоездач/пиян колоездач/ :P споко нищо му няма пак пие и кара колело ;) най ме беше яд че колегите на policaja не му взеха кръвна проба той ми лъхаше на джибри от 5 метра само аз надувах пръча но 000 и като видяха че онзи щеше да го отнесе ме наг....а мене абе карай отнесох си наказанието и толкова 4 мес+ 600лв :P така че помисли НЕДЕЙ ДА ПИЕШ И ДА КАРАШ ако си сам се наспи в колата ако има с тебе хора да кара някой па макар и книжка да няма нека кара той :puke:

Редактирано от M_TYPE

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

.Говоря така защото аз съм блъскал колоездач/пиян колоездач/ :rolleyes: споко нищо му няма пак пие и кара колело :blink: най ме беше яд че колегите на policaja не му взеха кръвна проба той ми лъхаше на джибри от 5 метра само аз надувах пръча но 000 и като видяха че онзи щеше да го отнесе ме наг....а мене абе карай отнесох си наказанието и толкова 4 мес+ 600лв :dry: така че помисли НЕДЕЙ ДА ПИЕШ И ДА КАРАШ ако си сам се наспи в колата ако има с тебе хора да кара някой па макар и книжка да няма нека кара той :lol:

Как така си се оставил да те натопят и да го приемеш не мисля че е било редно хубаво е да започнем да си търсим правата когато сме невинни и да си приемаме наказанието когато сме виновни.Аз също съм карал пил един или 2 пъти едно време на всеки му се е случвало ама гледай да не ти става навик че в пияно състояние най-малкото ти се ззабавят реакциите а и ставаш по-смел и т.н. аз оставям колата като смятам да пия или като съм с колата натурални сокчета по-евтино и безопасно. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...