Jump to content
Guest MonsterOOD

Аиде и аз да предложа нещо

Recommended Posts

Guest MonsterOOD

Има предложение нека да се съберем някаде кадето да има асвалт с завои нещо като полиган и да видиме какви драфгове ще направят колите ни. Аз поне това съм го правил в Силистра на полигон и мога да ви кажа че от кеф човек се разтреперва. Проблема е че незнам тука в София такова място. :worthy: Ако има желаещи хайде да се организираме и да се покефим взаимно. :hondarulez:

Редактирано от MonsterOOD

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

полигона на Пначарево и паркинга на симеоновския лифт:hondarulez:но аз чакам зимата :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MonsterOOD

Само да си нямаме проблеми с господата полицаи, но много искам да се съберем някаде и да замерише на гуми.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

С най голямо удоволствие и аз бих се пробвал. До сега не съм го го правил но съм гледал Tokio Drift около 10-тина пъти :P . Малко е сложно положението обаче. Трябва да се копуват гуми че сликовете не са много подходящи. А и са скъпи. В Япония където е много разпространен този стил, слагат гуми с доста по- малък размер така че да се "изsтумбат" в средата и да имат по- малко сцепление. Тука в БГ стари гуми колкото искаш но трябва да се разправяш всеки път да ги сменяш освен ако не си някой паралия естествено. Така 4е и аз чакам да дойде зимата :offtopic::lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MonsterOOD

Стига с тази зима бре пичове ще се учистиме така като е хлъзгаво. Аиде да се саберем и да се повъртим догато не е станало студено :offtopic:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

чакам зимата щото всичко става по-лесно и окачването и гумите се щадят. А и не ти е нужна толкова ръчната. Другото е че за такива дивотии най-гот е на път или писта.... на полигон просто се губи ориентация и чувство за завой и скорост.ма що пък не.... можеш ли да намериш някой друг конус за по интересно?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...