kostakiHonda 0 #1 Публикувано 23 Април, 2012 Колеги направих една беля - без да искам си сцепих тавана на Сивика 5та ген. Има ли начин да го оправя по някакъв начин , не е голяма цепка около 6см. , но не мога да я понасям.Мерси предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
4ushi 54 #2 Отговорено 23 Април, 2012 Колега уточни малко за тази цепка за да могат да ти помогнат хората тук във форума.Най-добре дай снимка на сцепеното да се види къде точно е (близък и далечен план ).Така ще е най-добре според мен.Има тема за разлепен таван и аз съм си поправял тавана по нея, но при теб е сцепен и е по добре да се види нагледно кое точно и как Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kostakiHonda 0 #3 Отговорено 24 Април, 2012 За съжаление колата не ми е под ръка тези дни , и не мога да снимам тавана . Но то не толкова цепка колкото е съдрано. Цялата гадост стана по невнимание с ръба не една алуминиева лайсна .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
4ushi 54 #4 Отговорено 24 Април, 2012 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=25553&st=0Ами погледни тази тема, но е за смяна на цял таван ако те устройва варианта. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kostakiHonda 0 #5 Отговорено 26 Април, 2012 То май на там отиват нещата - към сняна на тавана , но за това се изисква време и нерви Колега , мерси за полезната и пълна тема , ако наистина реша да го сменявам , ще ми е от голяма полза Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове