Gorba4ov 0 #1 Публикувано 23 Април, 2012 Интересува ме размера на щеката за масло.... Ще съм много благодарен на онзи който се отзове... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #2 Отговорено 23 Април, 2012 (Редактирано) Колега неможах да разбера до каде го искаш размера за това направих 2 снимки Долните цифри са сантиметрите. Цъкни на сминката за да я уголемиш. Редактирано 23 Април, 2012 от Valio! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gorba4ov 0 #3 Отговорено 23 Април, 2012 мерси много колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gorba4ov 0 #4 Отговорено 24 Април, 2012 Ако може намесата още на някой че май пръчката на колегата не е от Д14А3......... интересува ме щеката за маслото дето седи ето тук на мотора а не при колекторите...!!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #5 Отговорено 24 Април, 2012 Колега същата е пръчката(от Д14А3). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HellBull 44 #6 Отговорено 25 Април, 2012 потвърждавам същото което е написал колегата преди мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gorba4ov 0 #7 Отговорено 25 Април, 2012 Мерси много колеги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове