Jump to content
Guest Demon

Нов супер тунинг в Перник :-d

Recommended Posts

Guest Demon

Публикувано изображение

Тези хора там са неизчерпаеми :worthy::hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MonsterOOD

да вярно че е лада ама това има това тонингова. 100 % съм сигурен че е младо момче на не повече от 20 години и е взел колата от баща си. За жени братче и ку*а ще си тонинговат еиии! :hondarulez::worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Не става въпрос за марката на колата :hondarulez: Както и да е........

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

Човече тази е на тартора на катуна и прави 100 за под 20с. :ph34r::D;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната_

арна е..... :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

Преди в София имаше една такава Лада обаче с хидравлика на окачването. Един приятел ми разказваше за нея че пред заспалия полицаи се била дигала и минавала спокоино :D . Май лададжиите са доста напред с техниката а :worthy: . Аз на хонделата ако имах хидравлика :D , че сега всички полегнали полицаи са мои :(

Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

Че не е много стар е верно ама че паркира като шех у пустиня :worthy: също един път имаше неблагоразумието да ме затвори пред една квартална кръчма не исках да го плаша ама така се получи :D бяхме се празлигавали с приятели та качвам се аз форсирам си и подскача си ходьо и подпилва гуми не го видях въпросния шофер ка излетя от заведението и се метна в тунингованата лада да ме отпуши :(:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Руски супер драг-тунинг : :)

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Страшни маняци имало..... :D Тази руската си прилича на нещо, само да не бяха тези ламарини като от светофари на светлините на задните стопове. Ама тази нашата версия от Перник си е на Бай Манау уличния бандит! И много фешън крило има на задния капак, с този спойлер е като от Формула1 :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Crxâ„¢

тез в ПК с джанти МОМО карат да ги ... вий им се смейте

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Harvester_of_Sorrow
Абе доколкото знам на паркинга на автокъща "Онтарио" седеше една такава Лада която (по непотвърдени данни) е с двигател на Мерцедес 190 2.3 л! На мен тази много ми прилича на гореспоменатата каруца! И се сещам че собственика на сервиза който се намира близо до психолабораторията на ДАИ имаше лада с двигател на Мерцедес 560 SEC на която много западни автомобили не можеха да стъпят на малкия пръст:hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

хахахахада си кара дрънгела със здраве, дреме ми, че щял да ме скъса :hondarulez: С тази цигания на външния вид и двигател от Ферари да сложи, не можеш да ме накараш да се кача на нея :rolleyes: Пред това по-добре оригиналния дизайн.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Harvester_of_Sorrow

хахахаха

да си кара дрънгела със здраве, дреме ми, че щял да ме скъса :D С тази цигания на външния вид и двигател от Ферари да сложи, не можеш да ме накараш да се кача на нея :P Пред това по-добре оригиналния дизайн.

Да съм казал нещо от рода на :КУПУВАЙТЕ СИ ЛАДИ И ИМ СЛАГАЙТЕ ДВИГАТЕЛИ ОТ МЕРЦЕДЕС"?!? Не съм и няма да кажа подобно нещо! Просто дадох малко инфо за каруцата а не че ми харесва! А и с нищо не съм заслужил да ми реагираш така:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

Мен ме кефи един мой приятел познава едно момче викат му Мичкин той кара лада 1600 само че с боксеров двигател и е 180++коня и се реже яко зелена е и често ходи на Божура може да сте я виждали в действие :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

бе има лади и лади :D като гледахме състезанието на писта кюстендил в тежката категория дунев с порше и царски с ескорт се гонят като луди и изпреварват всичко по няколко пъти , но зад тях на горе-долу равно разстояние стои една ладичка и не се дава :D и се замислих че тая лада трябва да е с къде 5-600 коня двигател и е.ахти и окачването за да ги гони ... ами да ви кажа тая бих се пробвал да я покарамП.П. но май не беше пернишка :P

Редактирано от lookcho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

хахахаха

да си кара дрънгела със здраве, дреме ми, че щял да ме скъса :fun: С тази цигания на външния вид и двигател от Ферари да сложи, не можеш да ме накараш да се кача на нея :P Пред това по-добре оригиналния дизайн.

Да съм казал нещо от рода на :КУПУВАЙТЕ СИ ЛАДИ И ИМ СЛАГАЙТЕ ДВИГАТЕЛИ ОТ МЕРЦЕДЕС"?!? Не съм и няма да кажа подобно нещо! Просто дадох малко инфо за каруцата а не че ми харесва! А и с нищо не съм заслужил да ми реагираш така:drunk:

Спокойно бе човек :fun: Как съм ти реагирал пък на теб? Казвам мнението си за въпросната ладата (а не и за ладата като цяло), ти как се засегна.......сори ако съм те обидил теб с нещо, но прочети пак мнението ми и ще видиш, че нищо няма лично към теб в него ;) Редактирано от Demon

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest petar

Ако някой иска да види въпросната "резачка",виждам я всяка сутрин,паркирана пред "Кенар" ,близо до "панделата" в "Банишора" :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zora

За да не спамя с нова тема, пускам линка тук. Едва ли са я правили в перник, а и не й виждам волана и други незаменими неща от истинската кола, но все пак - Сивик си е Сивик, пък била тя и гримирана до неузнаваемост :hondarulez::thumbs1:http://www.dailybuzzer.com/best-overall-carjob-every

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

За да не спамя с нова тема, пускам линка тук. Едва ли са я правили в перник, а и не й виждам волана и други незаменими неща от истинската кола, но все пак - Сивик си е Сивик, пък била тя и гримирана до неузнаваемост :yawn: :yawn: http://www.dailybuzzer.com/best-overall-carjob-every

тая не е точно гримирана ;) - по-скоро е татуирана ;) и малко ми мяза на зърглин , но не знам по какво

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...