Jump to content
Guest cls

Гепи тая Интегра :)

Recommended Posts

Guest cls

Днес попаднах на непознат модификация на Хонда Интегра :D .

Ето снимка:

Публикувано изображение

Ако някой има технически данни нещо!? :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

АУУУУУУУУ ;);):D:D:P:P Бахти бегачката искам и аз такова :D

Ако някой има технически данни нещо!? :P

Тва според далги изчисления и доказващи теореми на група академици ..... единодушно достигнаха до решението, че Великите автомобилни инженери на този автомобилен гигант - по поръчка на същия са постигнали конкурентно издухваща и недостижима форма на автомобилен хибрид .... С технически данни незнайни дори за неговия собственник, но клонящи към МНОГО И БЕЗКРАЙНОСТ :P "МНОУ БЕГА" ;):(:D:D Кефи ме снимката :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest maddog

Хихихи,а Рейсъра може да пусне снимки на една Вектра Тайп Р която видяхме заедно лятото на Димитровградския пазар :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Добре че ма подсети мой ! Скиф' ко стаа тука ! :(

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

ухахах ще се включа утре и аз в тази надпревара с тия снимки :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kvento
:D ХИХИХИИИИИ големи бегачки. :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest atanasbe

като сме почнали с напредварата с снимките форд ескорт тап ер TDкърти мифки фото скоро :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Работата е, че хората явно не знаят че това е модел на Хонда. Сигурно си мислят, че е нещо като GTI :hondarulez: Аз съм виждал много по-голям надпис Интегра Тайп Р на предното стъкло горе :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darius

Тези снимки ги пуснете в сайта на голф и опел,голям майтап ще падне :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Стоков базар ИЛИЕНЦИ управлява света :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kmm

ха ха..., изглежда за тези хора табелка "type R" е същият гъдел за душата, като надпис "remus" на предното стъкло - волна демонстрация на спортен дух..... :worthy::hondarulez: а integra не е модел автомобил, щото нали такива ги немаме тука... туй ще рече, че "intergra" е нещо по-специално от простия type R...... :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Soichiro

Нормално за хора,каращи такива коли.Прост съм майко-казвам ти и слушам чалга. :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest element

Е'ати гъзарията...и аз видях на един голф 3 същото лого на предната решетка :P ..Абе явно незнаят какво означава,или знаят и по тоя начин си показват кво им се иска в действителност :puke: ...Е,поне си го признават,евала! ;):P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mastorpetko

Нормално за хора,каращи такива коли

Нали имаш предвид точно тези коли от снимките? А не всички с опел и VW? Защото ако ще се заяждаме, да понаснимам малко "тюнинговани" японки с NOS, BBS и още 20 стикера + ръжда по веждите и пред разпад :puke:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest M_TYPE

Масторе ами давай в моят град има Голфари с надписи GSI :P;):P е това е оше по тъпо от Тайп Р също мноо тъпо е надпис на Голфара VRX даже нее правилно изписано май требва да е WRX или е искал пича да напише WRC ще се помуча и снимки да постна нишо лично към Голф-маняците има и доста свестни хора от тях но ми е мъчно да видя такива заблудени хора ;););):puke:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls

Нали имаш предвид точно тези коли от снимките? А не всички с опел и VW? Защото ако ще се заяждаме, да понаснимам малко "тюнинговани" японки с NOS, BBS и още 20 стикера + ръжда по веждите и пред разпад :dry:

Масторе,не се хващай за такива работи,щото германки с разни лепенки и ръжда са в пъти повече от японките,а и сме големи хора за такива глупости :blink: .Идеята на темата беше за куриоза как хората си лепят неща по колите без да знаят какво означава-само щото прави колата "ремус" и т.н.А това,че на снимката,която пуснах е на волф с лепенка на хонда си е съвпадение :D Това е "Поло" между другото.А съм забелязал,че това с неприязънта на фолцваген към хонда и обратно(хората имам предвид) го има само в по-големите градове.Тук при нас няма такова нещо(освен ако не е внесено отвън :lol: ).Даже пичовете проявяват интерес и не крият,че харесват мойта машинка.Даже един пичага с Алфа 147 каза,че ще я продава и ще минава на хонда щото "Мноо го кефи".Айде хора пускайте снимки на още "хондовани", "тайперосани" и т.н. марки :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mastorpetko

Ето и от мен един опел наточен

Публикувано изображение

А иначе съм съглсен, че немските дръгели с "тюнинг" са много повече от японските, по простата причина, че са доста по-масови, иначе говеда има и в единия и другия лагер. Аз лично карам VW, но харесвам всички хубави автомобили и за мен е голяма простотия да се слагат под един знаменател хора, само защото карат определена марка автомобил :rolleyes:

П.П. GTI си е запазена марка на VW, затова и вече няма пежо GTI :blink:

Редактирано от mastorpetko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Иска им се ама немаааааааа :rolleyes: Явно ги е наказала некоя Хондичка некаде и сега мечтаят за Интегра в гаражчето :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls

...иначе говеда има и в единия и другия лагер....

...Аз лично карам VW, но харесвам всички хубави автомобили и за мен е голяма простотия да се слагат под един знаменател хора, само защото карат определена марка автомобил :rolleyes:...

И аз мисля така.В крайна сметка сме хора,нали?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mugen

Spoon-Голфа Type R разбива :worthy: Момчета не се учудвайте, "Type R" е световен лидер в производството на калъфи за волани, постелки, тапицерии за седалки и всякакви други аксесоари, ако не вярвате посетете Димитровградският пазар :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest hondari

мамка му, ако се занимавах със земеделие и ми трябваше кола за нивата задължително 6тях да си взема VW - това е мечтата на всеки аграрен гъзар - да кара ГОЛФ.обаче по-добре да играя голф от колкото да карам голф :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

мамка му, ако се занимавах със земеделие и ми трябваше кола за нивата задължително 6тях да си взема VW - това е мечтата на всеки аграрен гъзар - да кара ГОЛФ.

обаче по-добре да играя голф от колкото да карам голф :worthy:

Не съм съгласен ама извъобще най-добрата за нивата е Москвич 412 или лада НИВА а за аграрните гъзари е мерцедеса класика в жанра

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...