Guest cls #1 Публикувано 2 Октомври, 2006 Днес попаднах на непознат модификация на Хонда Интегра . Ето снимка: Ако някой има технически данни нещо!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi #2 Отговорено 2 Октомври, 2006 АУУУУУУУУ Бахти бегачката искам и аз такова Ако някой има технически данни нещо!? Тва според далги изчисления и доказващи теореми на група академици ..... единодушно достигнаха до решението, че Великите автомобилни инженери на този автомобилен гигант - по поръчка на същия са постигнали конкурентно издухваща и недостижима форма на автомобилен хибрид .... С технически данни незнайни дори за неговия собственник, но клонящи към МНОГО И БЕЗКРАЙНОСТ "МНОУ БЕГА" Кефи ме снимката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest maddog #3 Отговорено 2 Октомври, 2006 Хихихи,а Рейсъра може да пусне снимки на една Вектра Тайп Р която видяхме заедно лятото на Димитровградския пазар Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #4 Отговорено 2 Октомври, 2006 Добре че ма подсети мой ! Скиф' ко стаа тука ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #5 Отговорено 2 Октомври, 2006 ухахах ще се включа утре и аз в тази надпревара с тия снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Vinny #6 Отговорено 3 Октомври, 2006 xaxaxaxa Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kvento #7 Отговорено 3 Октомври, 2006 ХИХИХИИИИИ големи бегачки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest atanasbe #8 Отговорено 3 Октомври, 2006 като сме почнали с напредварата с снимките форд ескорт тап ер TDкърти мифки фото скоро Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside #9 Отговорено 3 Октомври, 2006 Работата е, че хората явно не знаят че това е модел на Хонда. Сигурно си мислят, че е нещо като GTI Аз съм виждал много по-голям надпис Интегра Тайп Р на предното стъкло горе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest darius #10 Отговорено 3 Октомври, 2006 Тези снимки ги пуснете в сайта на голф и опел,голям майтап ще падне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #11 Отговорено 3 Октомври, 2006 Стоков базар ИЛИЕНЦИ управлява света Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gkb #12 Отговорено 3 Октомври, 2006 Вижте какво видяхме на писта СофияГолф TypeR spoon ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kmm #13 Отговорено 3 Октомври, 2006 ха ха..., изглежда за тези хора табелка "type R" е същият гъдел за душата, като надпис "remus" на предното стъкло - волна демонстрация на спортен дух..... а integra не е модел автомобил, щото нали такива ги немаме тука... туй ще рече, че "intergra" е нещо по-специално от простия type R...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Soichiro #14 Отговорено 5 Октомври, 2006 Нормално за хора,каращи такива коли.Прост съм майко-казвам ти и слушам чалга. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest element #15 Отговорено 5 Октомври, 2006 Е'ати гъзарията...и аз видях на един голф 3 същото лого на предната решетка ..Абе явно незнаят какво означава,или знаят и по тоя начин си показват кво им се иска в действителност ...Е,поне си го признават,евала! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mastorpetko #16 Отговорено 5 Октомври, 2006 Нормално за хора,каращи такива колиНали имаш предвид точно тези коли от снимките? А не всички с опел и VW? Защото ако ще се заяждаме, да понаснимам малко "тюнинговани" японки с NOS, BBS и още 20 стикера + ръжда по веждите и пред разпад Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M_TYPE #17 Отговорено 5 Октомври, 2006 Масторе ами давай в моят град има Голфари с надписи GSI е това е оше по тъпо от Тайп Р също мноо тъпо е надпис на Голфара VRX даже нее правилно изписано май требва да е WRX или е искал пича да напише WRC ще се помуча и снимки да постна нишо лично към Голф-маняците има и доста свестни хора от тях но ми е мъчно да видя такива заблудени хора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest cls #18 Отговорено 5 Октомври, 2006 Нали имаш предвид точно тези коли от снимките? А не всички с опел и VW? Защото ако ще се заяждаме, да понаснимам малко "тюнинговани" японки с NOS, BBS и още 20 стикера + ръжда по веждите и пред разпад Масторе,не се хващай за такива работи,щото германки с разни лепенки и ръжда са в пъти повече от японките,а и сме големи хора за такива глупости .Идеята на темата беше за куриоза как хората си лепят неща по колите без да знаят какво означава-само щото прави колата "ремус" и т.н.А това,че на снимката,която пуснах е на волф с лепенка на хонда си е съвпадение Това е "Поло" между другото.А съм забелязал,че това с неприязънта на фолцваген към хонда и обратно(хората имам предвид) го има само в по-големите градове.Тук при нас няма такова нещо(освен ако не е внесено отвън ).Даже пичовете проявяват интерес и не крият,че харесват мойта машинка.Даже един пичага с Алфа 147 каза,че ще я продава и ще минава на хонда щото "Мноо го кефи".Айде хора пускайте снимки на още "хондовани", "тайперосани" и т.н. марки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mastorpetko #19 Отговорено 6 Октомври, 2006 (Редактирано) Ето и от мен един опел наточен А иначе съм съглсен, че немските дръгели с "тюнинг" са много повече от японските, по простата причина, че са доста по-масови, иначе говеда има и в единия и другия лагер. Аз лично карам VW, но харесвам всички хубави автомобили и за мен е голяма простотия да се слагат под един знаменател хора, само защото карат определена марка автомобил П.П. GTI си е запазена марка на VW, затова и вече няма пежо GTI Редактирано 6 Октомври, 2006 от mastorpetko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #20 Отговорено 6 Октомври, 2006 Иска им се ама немаааааааа Явно ги е наказала некоя Хондичка некаде и сега мечтаят за Интегра в гаражчето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest cls #21 Отговорено 6 Октомври, 2006 ...иначе говеда има и в единия и другия лагер.... ...Аз лично карам VW, но харесвам всички хубави автомобили и за мен е голяма простотия да се слагат под един знаменател хора, само защото карат определена марка автомобил ...И аз мисля така.В крайна сметка сме хора,нали? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mugen #22 Отговорено 8 Октомври, 2006 Spoon-Голфа Type R разбива Момчета не се учудвайте, "Type R" е световен лидер в производството на калъфи за волани, постелки, тапицерии за седалки и всякакви други аксесоари, ако не вярвате посетете Димитровградският пазар Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest hondari #23 Отговорено 8 Октомври, 2006 мамка му, ако се занимавах със земеделие и ми трябваше кола за нивата задължително 6тях да си взема VW - това е мечтата на всеки аграрен гъзар - да кара ГОЛФ.обаче по-добре да играя голф от колкото да карам голф Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01 #24 Отговорено 9 Октомври, 2006 мамка му, ако се занимавах със земеделие и ми трябваше кола за нивата задължително 6тях да си взема VW - това е мечтата на всеки аграрен гъзар - да кара ГОЛФ. обаче по-добре да играя голф от колкото да карам голф Не съм съгласен ама извъобще най-добрата за нивата е Москвич 412 или лада НИВА а за аграрните гъзари е мерцедеса класика в жанра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове