Jump to content
Guest desap

230 хил.км за Honda Civic,1998-много ли са?

Recommended Posts

Guest desap

Здравейте! :( Искам да попитам много ли са 230 хил км за Honda Civic,1998?Става въпрос за нов внос от(от Италия)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

попринцип са си бая много ... моята е само с 4 години по-възрастна ,а е на 245Мм ,но за хонда не са нещо фрапантно или поне за двигателя ... поне моето мнение е такова :( таман е разработена като хората :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Искрено да ти кажа... аз лично никога няма да си купя кола от Италия. Данните, които пристигат от там и са много отрицателни. Италианците карат една кола до СЧУПВАНЕ, просто й взимат душичката... В никакъв случай, не искам да те разочаровам но това знам аз. И според мен тези 200 хилки са яко много за италианска, просто 200 000 км яко ръчкане е ставало.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Soichiro

Колега,откровено казано-ДА.Зависи в какво състояние е.Ако са я поддържали не я бърка,но това е малко вероятно.Моята дойде от Италия и не искам да ти споделям за какво ставаше дума.Обаче съм болен на тема Хонда и я стегнах,тъй като няма избор на Хонди.То не е като да си търсиш Голф или Астра.Прецени според зависи.Успех. :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iceman

Здравейте! :worthy: Искам да попитам много ли са 230 хил км за Honda Civic,1998?Става въпрос за нов внос от(от Италия)

Аз пък, чесно смятам, че са и съвсем добре. А какво ще рече това ... ами, че "евентуално" ама само евентуално това са и реалните километри - които са нищо, чесно казано. Да ме извиняват повечето колеги, които карат 10-15-20 годишни хондета на по "реални" 100 000 - 130 000км - е па нема такова животно, а и да има ще е 1 на 10. Примерно моята е набор '92 и е на ... "145 000", :worthy: тц, не е на толкоз, но поне си го знам. Така че ако ти харесва и е читава си я взимай и си я карай с кеф. И успех с избора. :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Може, ако не и е превъртан километража :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Soichiro

Всичко е въпрос на късмет,но :hondarulez: си отваряй очите

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest poliqka

ако е на 1200000 то поне вече се е разработила като хората-газ! ...а масло гори ли?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest desap

Благодаря на всички ви за мненията!Точно това си умувахме и ние с човека дето ще ми я внася-че поне можем да сме сигурни,че километражът не е пипан!Е,все пак задължително ще мине на"доктор"тук...Пък дано имаме късмет да е била добре обгрижвана там,откъдето идва и всичко да и е наред...!A това,че е от Италия не ме притеснява чак толкоз не за друго,а защото толкова теории има вече къде са най-добрите шофьори,къде са най-грижовните,кои настъпват най-яко педала на газта и къде има най-много луга по пътищата зиме,че вече се убеждавам-всичко си е до късмет. :hondarulez: Дано в случая е налице!Отново благодарско за отговорите! :worthy:

П.П.Сега видях че Poliqka пита дали гори масло...Още нищо не знаем за нея щото не е пристигнала.На първа информация била перфектна ,ама нали знаете-докато не видиш и не чуеш-не можеш да си сигурен.Имаме изрична уговорка,че не се ангажираме с покупка.Но сме първи на автовоза... :worthy:

Редактирано от desap

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest pepi

Всичките са поне на толкова така, че огледай добре чуй двигателя да не трака и вземай.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Така е, това не са много километри за двигател на Хонда, стига да е обслужван добре. Мен най ме е страх като видя кола на 10 години и кусор на 80-100 хиляди. Хората навън ги въртят тези за 2-3 години. И всички сме чували историята за колата на бабата и дядото дето била в гаража и порасналото дърво пред вратата дето трябвало да го отрежат, за да я искарат. :offtopic: Ако е обслужвана колата добре, грижи няма да имаш с нея. Но както сам каза всичко е до късмет при старите коли. Успех :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

И всички сме чували историята за колата на бабата и дядото дето била в гаража и порасналото дърво пред вратата дето трябвало да го отрежат, за да я искарат. :offtopic:

:lol: аз мога да те закарам да видиш една такава , за съжаление не е хонда а рено 19 на мой възрастен "роднина" от страната на шуренайка ми :P , но колата въпреки че не е държана в гараж е на 120К ,а е купена 92 от тука нова :D просто не можах да повярвам колко е запазена .... но това е едно голямо изключение иначе ,не знам как колата може да е на 10 години и със 30К годишно (нормално каране) да е на 120-150 Редактирано от lookcho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darius

Не се притеснявай,зареди цените в БГ влизат коли над 220 000 км.И 90% са с превъртяни километражи!Наистина е чудно , как всички коли,ама всички са на по 80 до 120 х километра и все запазени и карани от жени,баби,дядовци и тем подобни...Карахме навремето една 5ген. D15B3 и и направихме 260х км+80х от предишния собственик.Евала на Соичиро,колата не мръдна,ама нищо! Никой не ми вярва!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

И всички сме чували историята за колата на бабата и дядото дето била в гаража и порасналото дърво пред вратата дето трябвало да го отрежат, за да я искарат. :unsure:

;) аз мога да те закарам да видиш една такава , за съжаление не е хонда а рено 19 на мой възрастен "роднина" от страната на шуренайка ми ;) , но колата въпреки че не е държана в гараж е на 120К ,а е купена 92 от тука нова ;) просто не можах да повярвам колко е запазена .... но това е едно голямо изключение иначе ,не знам как колата може да е на 10 години и със 30К годишно (нормално каране) да е на 120-150
Колега 30к км да си спукам гъза не мога да ги направя>от на4алото на годината до сега имам 9К км.Да не говорим 4е доста коли влизат на малки километри и джамбазите им превъртат килиметражите напред за да е по реално ;) Кое ва притеснява в Италианския Внос,тя 1 кола или е добра или не е .....поне Италианските не са изгнили и са с пове4ко екстри.3 Италиански Сивика съм вземал единствено бяха осрани пребоядисваните детайли ;) По темата за км 230 000 определя6та е и цената в слу4ая,6том не си задължен да я цака6 като дойде абстрахирай се от километрите и ако доктора каже 4е става ска4ай в тигана ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Не са много. Акорда, като го взех пишеше 160к. Сега "е" на 180к. Изобщо не си правя илюзии, че това са реалните километри на колата. Важното е, че е перфектна и нямам абсолютно никакви забележки. Плюс това е италиянска, като съм втори собственик в БГ :unsure: Просто е важно как е подържана и карана. На бащата астрата като е на реални 160к, да не мислиш, че с нещо е по-добра от моята хондела ;) Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ashes

Мойта като я взех беше на 163К, но и собственика не беше сигурен на 100 процента! Май са били реални :unsure: ... Купена е от Италия. Ако става Въпрос и аз съм чувал лоши неща за австрийските коли, ама всеки е чувал за някъде... То и "на Хонда частите са безбожно скъпи и не си струва...", ама карам Хонда!!!

Редактирано от Ashes

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HondaHeart

Това, че е на толкова, значи, че колата е карана, което за Хонда е добре.Тя не се плаши от много каране, стига да е била гледана и, което не е гаранция за Италия, да и е сменяно маслото поне веднъж, два пъти.А, за километрите, както ми каза един, който търгува с коли:"На колко километра я искаш?"

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

стига да е била гледана и, което не е гаранция за Италия, да и е сменяно маслото поне веднъж, два пъти.

...Ей тоя момент им се губи на "жабарите" ! Бухат минерални масла и после чистиш нагари да го ева !Тъпи ко.елета ! :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stef

Стига сте го плашили човека... Навсякъде има изроди и хора които си подържат колите :rolleyes:Конкретно по въпроса - нищо не са й тия км на тази кола, по 20к на година се правят съвсем реално - моята я взех на 170 - 8 годишна, сега е на 230 на 11 години...и кво - моторчето си е железарка, разни козметики само тук там, но нищо сериозно няма...взимай я ако ти харесва и тва е...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HondaHeart

стига да е била гледана и, което не е гаранция за Италия, да и е сменяно маслото поне веднъж, два пъти.

...Ей тоя момент им се губи на "жабарите" ! Бухат минерални масла и после чистиш нагари да го ева !Тъпи ко.елета ! :rolleyes:
Абе, те да бухат Някакви масла пак е добре. Че, обикновено, там на безиностанциите питат дали да погледнат маслото и, ако е намаляло, доливат. По този начин има 12/15 годишни коли, на които Никога не е било сменяно маслото. Един приятел разправяше как са стъргали от картера с ножове и лъжици, че било като кожа... :blink: Но, аз самия си избирам кола и, най-вероятно, ще е докарана от Италия. Така че, просто трябва да се гледа, защото все пак, и там има хора, които се грижат...Абе, Божа работа!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest XapBu

230000 за осем години излизат по 80 километра на ден - напълно нормалноно всичко зависи от това как е карана и как е поддържана тази колаединствения начин да разбереш е да викнеш механик да я прегледа

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JoroHondata

здравейте на всички пилоти на Хондааз имам много малък стаж и опит като шофьор, но ми попадна страхотна кола: Cvivc 1,4 IS, от 1996 год, Австрийска- от Виена, и само на реални 100 000 км, като я купих от първи собственик, цената беше 1200 Евро, това Юли 2006 год. 100 % съм сигурен в километрите, но всичко е до късметкъсмет на бъдещте купувачи на ХОНДА втора употреба

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest J&D

Моята е на същите години и също внос от Италия. Карам я от февруари тази година. Когато я купих километража показваше 95 000 км. Дали е вярно - кой да ти каже. Може да е бил и 280 000. Важното е. че сменям маслото на 10 000 и то не е мръднало. Върви си, та пее. Дали след 300 км. няма да и избие нещо скрито - ба ли мама. Щом вземаш кола на старо трябва да си готов на всичко. Така, че - успех и късмет.И да не забравя - на времето една добре карана и поддържана Жигулка можеше да изкара без проблеми и 300 000км. Аз лично съм го виждал това. Какво да говорим за далеч по-млада булка :blush1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

е в тази тема ли бе момчета :blush1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...