NIGHT RIDER 1 #1 Публикувано 20 Април, 2012 (Редактирано) My linkЗа какво служи буксата ,и каде се включва мъркучето което при мен свободно се рее http://imageshack.us/photo/my-images/29/vvvid.jpg/ Редактирано 20 Април, 2012 от NIGHT RIDER Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #2 Отговорено 20 Април, 2012 (Редактирано) Това е MAP сензора, но къде да завреш маркуча не мога да измисля, защото не схващам добре въпроса Дай малко подробности... Редактирано 20 Април, 2012 от jamo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NIGHT RIDER 1 #3 Отговорено 20 Април, 2012 Одеве си отворих капака и видях ,че това маркуче предполагам е някакъв вакум ма беше тъмно и не видях каде да го мушна утре на светло (аз на светло по добре мушкам ) ще му търся мястото. Ама тоя МАП сензор що нищо не влиза в него?? И защо мога само по 2 мнения да давам на ден Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #4 Отговорено 20 Април, 2012 (Редактирано) Моя грешка, тоя мап си седи на дросела. В бързината нещо недоглеждам... Редактирано 20 Април, 2012 от jamo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NIGHT RIDER 1 #5 Отговорено 21 Април, 2012 днес и на светло не открих каде влиза въпросното вакум маркуче Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rebo_Lude 27 #6 Отговорено 6 Ноември, 2012 Колега и аз имам същото маркуче , свободно в единия край , но е по-късичко. Не съм се интересувал от къде идва , за какво е , но мисля , че така си е заводски. Ще поогледам и аз ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rebo_Lude 27 #7 Отговорено 19 Ноември, 2012 Колега и аз имам същото маркуче , свободно в единия край , но е по-късичко. Не съм се интересувал от къде идва , за какво е , но мисля , че така си е заводски. Ще поогледам и аз ! Значи нещо съм се объркал , защото всичките маркучета са си на мястото и не видях да има някое което да не е вързано към дросела или около него по тръбата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове