batko777 86 #1 Публикувано 20 Април, 2012 Колеги от каква кола да търся преден лип за 5-та генерация седан! За 6-та знам че стават от Рено Лагуна,но за 5-та? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #2 Отговорено 20 Април, 2012 Има си липове за 5-та седан. Защо трябва да търсиш от друга ?Погледни общата поръчка тук. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
batko777 86 #3 Отговорено 20 Април, 2012 Защото от друга кола липа ще ми струва 20лв,не 100. Причината е финансова! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #4 Отговорено 20 Април, 2012 От Лагуна става и за 5-та. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spas21 48 #5 Отговорено 20 Април, 2012 Аз имах една купена броня преди години с лип от лагума и бе грозна гледка.По добре един оригинален. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
batko777 86 #6 Отговорено 20 Април, 2012 И аз знам ,че не стой много добре от лагуна за 5-та. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #7 Отговорено 20 Април, 2012 Да, мерака се убива с пари.Виждал съм лип от лагуна на 5-та купе и стои супер, но не знам дали е преправян.На седана бронята обаче е различна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaks 101 #8 Отговорено 20 Април, 2012 Един приятел беше си сложил от опел астра от поличейските и добре стоеше. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
batko777 86 #9 Отговорено 20 Април, 2012 Да, на седана бронята е различна от хеч и купе.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #10 Отговорено 20 Април, 2012 Ами обикаляш, гледаш и която ти допадне и пробваш... гледай само да не е някоя от две части. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
batko777 86 #11 Отговорено 20 Април, 2012 Май така ще е най-добре! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hyp3r 13 #12 Отговорено 21 Април, 2012 Виждал съм снимки на брони със занитени някъкви гумени ленти понеже е Handmade сигурно ще е излезе ефтино.Пък и няма да ти пука ако опре някъде тая гума И няма да си губиш времето и парите по бояджии.Позрави ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
batko777 86 #13 Отговорено 21 Април, 2012 Ама от къде да ги намеря тези гумени ленти.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hyp3r 13 #14 Отговорено 22 Април, 2012 (Редактирано) Ами тук трябва да играе вече въображението . Редактирано 22 Април, 2012 от hyp3r Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
impress 0 #15 Отговорено 22 Април, 2012 Колега от Лагуна става, но трябва да се преправя. Вече два съм си правил за моята от тези с дупките и от целите, но ги удължавах с 10см. някъде.При мен издържат по около 2г. защото е доста ниска и зимата карам на сняг много и от леда му се разказва играта. Но за 20-30лв. за 2г. ги е добра инвестиция, а и си ги правиш различни както ти си искаш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hyp3r 13 #16 Отговорено 22 Април, 2012 20 -30 лв си е далаверка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
batko777 86 #17 Отговорено 22 Април, 2012 Добре,как си го удължил... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
impress 0 #18 Отговорено 23 Април, 2012 Понеже страничните части трябва да се отрежат, защото иначе опират в гумите и използвам едното парче от тях. Режа самия лип точно по средата и там снаждам парчето. Малко трудно се лепи, защото има доста гума в тези липове от Лагуна, но с добро лепило и малко сръчни ръце всичко си идва на мястото, след интервенцията се минава с шкурка остатъка от лепило за да стане гладко, една боя и е като оригинален. След това го хващате за бронята с около 20-30 видиики и няма мърдане. Ще закача няколко снимки от процеса, но са снимани с телефон и качеството не е много добро. Това е на цял лип без дупките, другия не съм го снимал не е трудно трябва да имате малко ръчички и малко свободно време ... успех http://impress.snimka.bg/tuning/honda-lip.672120 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
batko777 86 #19 Отговорено 23 Април, 2012 Много благодаря за информацията и снимките! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
impress 0 #20 Отговорено 23 Април, 2012 Няма проблем, надявам се да съм бил полезен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
batko777 86 #21 Отговорено 23 Април, 2012 С какво лепило ги лепи колега? И гледам ,че на повечето лагуни липовете са с симетрични дупки в двата ъгъла,а твоя няма.От каква лагуна са? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове