Guest ivaivalito #1 Публикувано 1 Октомври, 2006 (Редактирано) колко мито и ддс или акциз трябва да платя ако си купя Хонда от Германия или Италия колата струва примерно 1500 евро .Защото знам че с японските коли се плащат некви акцизи .Да знае някой по подробно.Примерно сега колко трябва да платя и след 1.01.2007 знам че за тогава никой нищо не знае но примерно? Редактирано 1 Октомври, 2006 от ivaivalito Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest bullet #2 Отговорено 2 Октомври, 2006 (Редактирано) колко мито и ддс или акциз трябва да платя ако си купя Хонда от Германия или Италия колата струва примерно 1500 евро .Защото знам че с японските коли се плащат некви акцизи .Да знае някой по подробно.Примерно сега колко трябва да платя и след 1.01.2007 знам че за тогава никой нищо не знае но примерно?Акциз не се плаща, освен ако не е над 162к.с./май толкова беше/ иначе се плаща ДДС и евентуално мито, ако е японска. Мисля, че в Мобилето имаше калкулатор за изчисляването на тези работи. Редактирано 2 Октомври, 2006 от bullet Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside #3 Отговорено 2 Октомври, 2006 Ето го калкулатора Click Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ivaivalito #4 Отговорено 2 Октомври, 2006 ами ко е тва киловати по Дин киловати по сае и каво е евро 1.Чувал съм и за нещо по различно некъв акциз беше за Японските коли . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest at_chuchev #5 Отговорено 2 Октомври, 2006 (Редактирано) Както вече каза колегата по-горе акциз има след 162 кс.Иначе японските нямат евро1 /защото не са произведени в Европа/и затова им е по скъп вноса.На калкулатора избираш употребявана, годините колкото са и без евро 1.За дин и сае незнам каква е разликата обаче сумата не серазличава особено...П.С. тва е само за японските хонди... Редактирано 2 Октомври, 2006 от at_chuchev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zora #6 Отговорено 2 Октомври, 2006 За мойта хонда, която е 94г. 90 к.с. от Германия платих 2800 лв. мито + ддс преди около месец. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове