Jump to content
Guest ivaivalito

Мито

Recommended Posts

Guest ivaivalito

колко мито и ддс или акциз трябва да платя ако си купя Хонда от Германия или Италия колата струва примерно 1500 евро .Защото знам че с японските коли се плащат некви акцизи .Да знае някой по подробно.Примерно сега колко трябва да платя и след 1.01.2007 знам че за тогава никой нищо не знае но примерно?

Редактирано от ivaivalito

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bullet

колко мито и ддс или акциз трябва да платя ако си купя Хонда от Германия или Италия колата струва примерно 1500 евро .Защото знам че с японските коли се плащат некви акцизи .Да знае някой по подробно.Примерно сега колко трябва да платя и след 1.01.2007 знам че за тогава никой нищо не знае но примерно?

Акциз не се плаща, освен ако не е над 162к.с./май толкова беше/ иначе се плаща ДДС и евентуално мито, ако е японска. Мисля, че в Мобилето имаше калкулатор за изчисляването на тези работи. Редактирано от bullet

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ivaivalito

ами ко е тва киловати по Дин киловати по сае и каво е евро 1.Чувал съм и за нещо по различно некъв акциз беше за Японските коли .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest at_chuchev

Както вече каза колегата по-горе акциз има след 162 кс.Иначе японските нямат евро1 /защото не са произведени в Европа/и затова им е по скъп вноса.На калкулатора избираш употребявана, годините колкото са и без евро 1.За дин и сае незнам каква е разликата обаче сумата не серазличава особено...П.С. тва е само за японските хонди...

Редактирано от at_chuchev

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zora

За мойта хонда, която е 94г. 90 к.с. от Германия платих 2800 лв. мито + ддс преди около месец.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...