Guest M_TYPE #1 Публикувано 1 Октомври, 2006 (Редактирано) Моля колеги който е със слбо сърце да не чете това аз едвам издържах интересни са 1-ва страница и последната 5-6стр.http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board=tun...part=1&vc=1пп:мпля който иска да коментира аз просто нямам думи Голф простотията в БГ продължава с пълна сила Редактирано 1 Октомври, 2006 от M_TYPE Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest atanasbe #2 Отговорено 1 Октомври, 2006 нема такава простотия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #3 Отговорено 1 Октомври, 2006 е та тва не може да е истина то такова нещо няма и при охлювите боже ела и си прибери версиите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Policman #4 Отговорено 1 Октомври, 2006 Хи-хи-хи,то хората са му го казали "Овчар тунинг",без коментар Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #5 Отговорено 1 Октомври, 2006 Аз пък имам чувството че тоя пич се бъзика с останалите ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Antony #6 Отговорено 1 Октомври, 2006 (Редактирано) Маи това е есенцията на нещата. Съжалявам че задръствам форума с това но аз се смях през сълзи като го четох "Аз имам ГОЛФ 3 и мога да ви кажа, че тая кола е по-хубава от Мерцедес и Ферари взети заедно. Върши ми чудестна работа и в близките 10 години не мисля да я сменям. Скоро си направих тунинг - нови тасове, събрах лепенки от магазините за авточасти, купих си по-малко воланче, смених таблото с едно от катастрофирал Пасат и най-якото са нови фарове замръщени с веждички, ама фаровете прозират, супер яко стана, казвам ви. По светофарите някакви балъци с бмв трошки се спичат да се бегаме като видят как ми изглежда голфа.""ОВЧАР ТУНИНГ- знаеш ли какво е? Нещо като твоита кола. А по лошото е че си заблуден - голфа си е ефтина каруца""е какво против лепенките имаш бе ? Аз сам си затъмних задните стъкла с фолио ! Един приятел работи в книжарница и ми направи тая услуга...малко се поозорихме щото не сме сваляли стъклата, а така ги лепихме.Па и лепилото се оказа някакво менте и с тиксо също се наложи ама сега от вънка стои много гъзарски. екстра си ми е голфарата,тебе май те е яд нещо ""Голфа е кола, която е мултифункционална - съчетава и лимузина и спортна кола в едно. Същевременно и малка и градска, но вие сте балъци няма какво да ви убеждавам, аре ЧАО!""Генади ако наистина не си правиш базик с тази тема тука-върви на профилактичен преглед да те прегледат основно,докато си още млад,защото после може да е късно.....""ГЕната батенце не се ебава.""Аз нямам голф- че обаче от моста на цариградско си събрах 6 броя различни тасове, имам и няколко ваденки паднаха ми се от дъвки турбо и пуканки лъки бой предстой ми да си купя и 8 броя свински опашки. Та ако някой има един два стари стетлоотразителя от велосипед балканче, ама от малките с плоската рамка (че са по хубави) такива където се слагат на гумите(за отразителите става въпрос) нека ми се обади на 00000009999999. Такъв тунинг ще си спретна на колицата, че никой нама и да си помисля да дърпа с мен по светофарите, нито по самолетните писти!""И аз иам гоуф и кат му слоих 2 кила лепенки, и от 70 коня стана 170 Сега никой не сме да се бега сос мене по сфетуфарите що съм мноо бърз малиии ""Пък и се чудех що не върви нещо колата а то гледам паднали са ми два таса отляво, сигурно затва ше е, гледам колегата с голфа тука... тасовете са основна част от тюнинга. На колегата с понятието ОВЧАР ТЮНИНГ - 5 точки трее се впише в речника.:"Пежо 206 щял да ме изяде. Брато ти с тфа Пежо можеш да ходиш да се прегледаш щото голфа е спортен тип кола, а пежото е дамска кожница за ходене на пазар. Голфа е много по-елитна кола от твоята, а за бързина повярвай ми не знам колко точно коня е голфа в момента (някой умряха, други прибавих) обаче нямало е таква ситуцация досега, аз да съм на светофара и някое пежо 206 да ме бие. Това говори че просто си смешник! Досега ме бият само мерцедеси от периода 89-92 година, защото по това време се правят най-гъзарските модели. Мерцедеса си е Мерцедес!!" http://dreal.net/wiki/index.php/%D0%93%D0%BE%D0%BB%D1%84_2 Редактирано 1 Октомври, 2006 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest APOLON #7 Отговорено 1 Октомври, 2006 хахааа жестока статиика направо да си умреш от смях. Как може да има такива хора направо не ми го побира главата. След прочетеното на сайта се обеждавам ,че собствениците на голф не всички но по голямата част ккато и по мои наблюддения по улиците , като видя какви хора карат голфове напаро селска история Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ashes #8 Отговорено 1 Октомври, 2006 То просто не е за вярвяне ... То, ако не ги бъзика не мога да си представя колко прост трябва да е... Ами ако е вярно... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ivaivalito #9 Отговорено 1 Октомври, 2006 пичове този Генади пише в много форуми и все такива интересни мнения.Спорд мен той си прави яко ташак с голфаджиите.Имаше една тема за стила на облеклото в един форум за фитнес направо изби рибата с нея.Когато си ходя по улицата или вечер в дискотеката ми прави впечатление, че някой млади хора изобщо си нямат представа от стил и естетика в обличането. Например - какво ми се размотават с някакви суитчари, които приличат на горнище на анцунг, с някакви панталони свлечани до колената и размъкнати блузи! Ужас, подобни хора петнят името на България и София като европейски места. Аз ходя отдавна по дискотеките и баровете и съм видял какви ли не прошляци да влизат, но като цяло има и добре облечени хора. Добре че се появи заведение като Червило, което да затвърди последните тенденции в модата и в България. Харесва ми това, че ако не си облечен подходящо не те пускат да влезеш или като влезеш хората изолират неправилно облечените. Ето например аз как обичам да излизам вечер - Обувките Маратонки тип боксьорски или такива за борба. Има много готини марки - Адидас, Пума, но има и по-евтини модели без марка, с номерче. Аз си взех 3 чифта такива в различни цветове, вместо 1 чифт за 80 лева примерно. Дънките ми са с елементи по тях - везани абтракции стоят много красиво. Винаги си слагам маратонките над дънките, защото това му е готиното на този тип обувки - стои модно само ако са над дънките. Харесвам фанелки с надписи на известни дизайнерски къщи. По принцип нося впити тениски, но покрай празниците понапълнях малко и сега нося фанели с дълъг ръкав, които пак са по тялото но не са толкова плътни. Очилата са ми тип Американско ченге, но малко по-големи. Много ме кефят - можете да си намерите за 500 лева такива, но ги има и за по 10. Разликата почти не си личи, особено в дискотека като е тъмно, но изглеждат много готино. Якето ми е с пухче на качулката - къса бяла пухенка. В момента много малко хора имат такива и знам от приятелка продавачка че много се търсят точно този тип. Прическата също е важна - вече не си слагам гел като едно време. Вместо това отидох в един фризьорси салон в центъра и те ме постригаха много готино - малко като на венче, но отзаде по-изължено да се получи опашчица, а отпред бритона ми е прав. Супер много ме кефи тая прическа мисля само така да се постригвам за напред. Когато не ходя на дискотека залагам на спортно-елегантния стил. Харесват ми дрехите от марката Харисон, както и Дизел. Имам един чифт дънки енерджи и едно пуловерче енерджи и тях ги слагам когато имам среща с някое момиче.Когато ходя в някое "по-така" заведение като БИАД например се придъжам към класическото - Черен панталон, обувки с ток, пуловерче и отдолу впита тениска. Споделете вие как обичате да се издорвате. Ако има свежи хора от вас съм сигурен че мислим по един и същи начин. това е негова тема от споменатият форум.А Ако гледате Биг Брадър то оня селки бек Панайот е лирическия герой на генадиа ето и втората негова тема в Съшият форумКажете моля някой анабол или астероид с който ще стана още по як. Аз и сега съм си добре 187см висок и тежа 70кила и съм така да не се хваля,но доста внушителен. Когато ходя в БИАД си слагам прилепнала блузка и бял панталон и почти няма някой който да не се загледа,но искам за лятото да направя големи бицепси и ако може релеф с плочки. Кажете някой препарат с който това ще стане. Този месец не съм си ъпгрейдвал Голфа и имам около 90 лева в излишък така, че съм готов и на нещо скъпо,но да е качествено. В Надежда имаме един бай Коце, който продава протеини и други суплементи в гаража си. 1 кило чист сурватъчен протеин струва 5,20 и мога да ви гарантирам, че е с пъти по-добър от разните мусашита и тем подобни. Креатина струва 8,60 2 кила. Аз не съм го ползвал, но имам познати от агитката на Локо, които са го тествали и казват, че е с класи над американските. та както и да го смятам с 90 лева мога да си купа всякакви суплементи от бай Коце,но проблема е, че той е против химията и не продава астероиди или анаболи и за това искам да ми препоръчате нещо ефикасно. този човек е просто велик Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M_TYPE #10 Отговорено 1 Октомври, 2006 Да маи си прав това наистина ми прилича на голям ташак но поне е весело)) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest alpinab #11 Отговорено 1 Октомври, 2006 пича дето ги мисля тия историйки евала. обаче ми е чудно как УЖ разбирачите му се връзват, го зимат за наистина толкова прост и не се усъзнават , че пича се е--ва с тях както си иска Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HondaHeart #12 Отговорено 1 Октомври, 2006 Ама, наистина е повече от Очевидно , че този се е....ва с всички голфаджии и тези, които му се връзват."събрах лепенки от магазините за авточасти" ми е любимото! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #13 Отговорено 1 Октомври, 2006 Е няма такава тема не Най ми хареса ще спра пред Мараята така, че да запуша цял Лозенец да се чувствала путка и да видели какво означавал тои за София . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest bullet #14 Отговорено 2 Октомври, 2006 Тоя Генади много ме изкефи. Така здраво се бъзика с масовата простотия, че нямам думи- "Този месец не съм си ъпгрейдвал Голфа и имам около 90 лева в излишък така, че съм готов и на нещо скъпо,но да е качествено" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #15 Отговорено 2 Октомври, 2006 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest chavdu #16 Отговорено 2 Октомври, 2006 Ама, наистина е повече от Очевидно , че този се е....ва с всички голфаджии и тези, които му се връзват."събрах лепенки от магазините за авточасти" ми е любимото!... абе незнам колко е очевидно един от нашите се е наел да "отсрами" Honda и да се дърпа с тоя голф даже си е оставил и телефона Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #17 Отговорено 2 Октомври, 2006 Колеги незнам дали се е...ва с голфистите но ако е сериозен мога да кажа ,че тоя е е....ти и селянина и му трябва помощ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HondaHeart #18 Отговорено 2 Октомври, 2006 Колкото и да не ми се вярва да е сериозен и да не мога да повярвам, че е възможна такава крайна простотия, винаги се намира по някой, който да ме изненада Знаеш ли го...Но, все пак, мисля че е силно чувство за хумор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Soichiro #19 Отговорено 2 Октомври, 2006 Колко трябва да си прост за да караш Голф.Ебати малоумниците-бъзикат ги и пак не се усещат.При всяка възможност им показвам по светофарите,че са си купили боклуци.На никого не давам евалла.Да се снимат с народните си коли.Обаче такава простотия няма никъдеКоригирам се.Има такава простотия-при любителите на опел.Там също е много качествена. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest poliqka #20 Отговорено 3 Октомври, 2006 има ли значение дали пича се ебава? просто си представете че героя е реален...и най- популярен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #21 Отговорено 3 Октомври, 2006 Колеги незнам дали се е...ва с голфистите но ако е сериозен мога да кажа ,че тоя е е....ти и селянина и му трябва помощза какво му е помощ?той и сифилис да барне няма да разбере толкова е прос Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest pepi #22 Отговорено 3 Октомври, 2006 Аз пък викам когато си кара голфа да си взема и психиатър. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kmm #23 Отговорено 3 Октомври, 2006 пичове този Генади пише в много форуми и все такива интересни мнения.този човек е просто велик така е, много духове е разбунил този образ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest buzy #24 Отговорено 4 Октомври, 2006 Абе има такива шоумени и в живия живот и маи не са малко! накскоро в градчето в което съм отрасъл гледам едно audi 80 преди 90г. модел с много яки лъскави тасове от най лъскавите , имаше и много ефектни светлинки на пръскалките на чистачките,завиден брой лепнки и т.н. ! Наи ме изкефи че пича го виждах да спира само на наи-топ местата в градчето и оставя бегачката на габарити светещи в синио зелено , а отвътра се чуват силните на деня чалга хитове . ЛЕле колко забавно ми е ставало като го видя . В интерес на истината обаче тоя тип дупета не си губят много много времето по форумите да ни светкат на яките гъзариики. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01 #25 Отговорено 4 Октомври, 2006 То навсякъде ги има такива екземпяри като героя на Генади а лошото е че се умножават а не намаляват номера че има и такива със скъпи коли с подобен манталитет Див Тъп Малоумник те не са с ефтин тунинг ама мозакъка им работи на същия принцип все са с предимство и са богоизбрани другите да се съобразяват с тях. Жалко ама е самата действителност Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Soichiro #26 Отговорено 4 Октомври, 2006 Пичове,това е полужението-селения до шия.Много е страшно да видиш Ауди 80 или Опел Вектра-"мечтата на всеки БЪЛГАРИН"-от които се лее дива чалга и ти става ясно,че край на тази селения не се задава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest bad-co73* #27 Отговорено 10 Октомври, 2006 az p1k kolegi si mislq 4e tozi Genovevii e palen ne6tastnik i e napalno iskren.ne se o4udvaite hora vsqkakvi no tozi e ednorod Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest LordVetinari #28 Отговорено 20 Октомври, 2006 Вижте какво намерих в 1 форум от същия пич: Екскурзията до мача с Беласица Автор Гeнaди (VW Golf 3) Чук беше, ребята! Първо отидохме сутринта за по биричка аз и още 4 приятели - Сашо Метала, Цецо Ракията, Флакфайзъра и Радка (секретарката на фен клуба - всички сме я минали). Некой пихме бира, други пиха боза всички ядохме банички и подгрявахме с песните на Локо: Във Шумен-там студено е, във Пловдив-много мръсно е, мирише на Подуене, в Надежда си е най-добре! Към 8 вече излизахме от караулката на Владая, Метала ни пускаше Джудас Прийст и каза че напоследък ставали все по-силни. Майката на Метала беше приготвила голяма кутия със сандвичи, които той размени с един мангал за шише ракия. След като Метала се напи някъде около драгичево или с други думи към 9 извади Весна Змиянац и започна да подскача на предмета седалка на Голфа. Също така си имаше и моменти по песните където догласяше на Весна с викове "ЕЙ!" "САМО ЛОКО" "ОПАА САМО ЛОКО ЕЙ!". Цецо Ракията е на 42 години и работи в Лейди София завода в Свобода. Технолог, голям фен на Локо е, познаваме се отдавна. Цеко беше донесъл от на дедо си ракията обаче не я даваше на Метала защото той щеше да я изпие за същото време колкото голфа вдига от 160 на 190 - около секунда и половина. Радка беше свикнала на нашата компания така че знаеше какво да прави - да бие метала по главата когато той я обарва и да говори за философските теми - защо феновете на другите отбори са толкова ограничени. Флакфайзера е бизнесмен човек, преди имаше сергия на Надежденския пазар за чорапи, после правеше бизнес с потници сега не знам с какво точно се занимава но и той като мен е един успял човек в България. ИЗдържа жена и две деца и кара Мерцедес 123ка. Някъде около Дупница съобщихме на Метала че на връщане ще си ходи с влаката, а малко по-нататъка към Станкето го оставихме на една гара да чака влака с феновете. Цецо му преля малко ракия иначе копелето не щеше да излиза от ГОлфа. Всичко насвини! Пристигнахме в Петрич и още от първата табелка започнахме да се оглеждаме за природните забележителности - капанчетата. Намерихме едно и влезнхаме. Келнера говореше чист български, както и всички хора в това капанче. сите ручеха. И ние си поръчахме да ручаме и седнахме на теферидж да лафиме. Флакфайзера се напушил с некфи индиански конопи и като пристигна не можеше да си каже името. Очите му нема бело, аз го бутам питам го кфо му е а он седи гледа оцъклен и нищо не знае. Никога не съм пипал наркотици заклеам се, са може простотии но това е прекалено! В един момент Цецо Ракията извади на дедо му постата и почнахме да разливаме тайно от келнера. В един момент не издържахме и с поредните възгласи Локо Шампион АЛЕ АЛЕ група фенове на Бела ни налетяха. Стана мелето всички скочихме и само Радка не избега и тя го отнесе. После се разправяхме с болници и глупости, сега Радка е в гипс и не ни говори. Изчакахме влака с другите фенове и там беше метала, всички бяхме пияни на кокъл затова спешно отидохме до магазинчето за ракия. Бабата вътре ни извади от домашната на дедотото щото ни видя че сме пичове, и за 4 лева взехме 3 литра ракия. Успяхме да изпием само 1 литър от нея преди линейката да дойде да вземе метала, пресипахме му половин литър да има за като се събуди. Много добра ракия. Ние пристигаме на стадиона и пеем през цялото време Със Локо София сега, завинаги, докрай, ний винаги със вас ще сме за вечни времена. Червено-черни да сме знай, гордост е за нас това, да вдигнем чашите сега за ЛОКО СОФИЯЯЯЯ! Нанаааааанананаана, нанаааааанананааааааа да вдигнем чашите сега за ЛОКО СОФИЯЯЯЯ! Публиката на беласица беше само от хора с анцузи и африканци. На стадиона имаше 3 различни оркестъра, които се надсвирваха през цялото време, а по време на мача и от уредбата пуснаха чалга. На стадиона се продаваше ракия, но ние си имахме, а и то от техната ракия - НЕ СИ Е РАБОТА. Пред стадиона имаше панаир, а билетите за цирка и за стадиона се продаваха в една и съща каравана. На билета ми има написано с малък шрифт "АПК ГЕОРГИ ДИМИТРОВ Принт 1982". Футбола в Петрич е едно ниво под шампионската лига. Не финтират много, но вкарват интересни елементи от кикбокс. На второто полувреме спряха да влизат и съответно ЛОКОМОТИВЪТ се развхири и отбеляза качествен гол. На връщане всичко мина без проблеми. Метала спеше в багажника Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest RoadRaceR #29 Отговорено 20 Октомври, 2006 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ivaivalito #30 Отговорено 20 Октомври, 2006 Аз не мисле а съм 100% сигурен че тоя генади си измисля всичко доста спулочливо.Дори знам кой е действителният му герой .Това е Панайот/Пацо/ от ББ3 .За мен този Пацо си е чист Генади ама истински Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #31 Отговорено 21 Октомври, 2006 не е истина това последното направо ме разби адски си прав ... бих добавил само ... аз вече съм му от фен клуба на тоя писател ... трябва да издаде книга ,ама той май го и прави по свой собствен , много популистки начин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ashes #32 Отговорено 21 Октомври, 2006 Тоя е много голям, тва са истории от рода на: "Аз кат бех малък кат ни слушах мама ма вазпитааши с лопатата, а тати с мотиката... Затова пораснах голям и умен" Хи-хи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest CityNight #33 Отговорено 21 Октомври, 2006 А най-забавното е,че аудиторията(предимно с местожителство Судентски град) го зима толкова на сериозно,че човек почва да се чуди кой е лудия... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M_TYPE #34 Отговорено 21 Октомври, 2006 Колеги, аз мисля че това е мноо голяма ебавка, ами вижте стилът на писане, и препинателни знаци слага особенно " е това и аз не го слагам.Той, по смисала на писане е мноо тъп, но стилът май май ми изглежда по правилен от мисленето, незнам, абе както и да е доста ФЪН е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Hondman #35 Отговорено 22 Октомври, 2006 То, че е ебавка маи наистина си е така, обаче еи тва ми хареса" смених таблото с едно от катастрофирал Пасат"-че то Golf-те и без тва са си блъснати. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest IvoSi #36 Отговорено 23 Октомври, 2006 Tози човек е намерил многo тънък начин да се майтапи, но ми стана много интересно как голфаджйите се втурнаха да му обесняват как да си подобри колата и какви ли не други неща. Пича направо си ги разби, а те му се вързаха, особено като разбраха как всички му "завиждали" по сфетофарите Много се смях, а смеха е здраве, за което му благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Arminius #37 Отговорено 24 Октомври, 2006 http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board...lapsed&sb=5ето ви още една простотия на тоя... ГЕНАДИ яко се ебава колегата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Arminius #38 Отговорено 24 Октомври, 2006 Ето и цитат на това кеото е писал извинявам се за латиницата !ЦИТАТ:"zdraweite, az se zanimawam s hackwane po irc otdawna, no me interesuwashe kak da wlezna w edin komputer i da mu razgledam failowete i kakwi programi sa pusnati i taka natatuka. Razbrah che mi trqbwa linux i si go kupih ot slaveykov obache ne shte da se instalira kato go pusna pod Windows. Linuxa se kazwa FreeBSD az ne sum go chuval predi, nqkoi da mi pomogne, i oswen towa sled kato go instaliram koq programa tochno hack-wa i kak stawa procesa. mersi. HACKERS UNITE!" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #39 Отговорено 24 Октомври, 2006 този разцепва веки път все-повече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове