Jump to content
Guest honda civik

Help Za Sharniri 6 Ta Gen

Recommended Posts

Guest honda civik

nov sam vav foruma malko info za sharnirikade ima i ceni mnoo blagodaria predvaritelno i za rezerven clut4 imam samo edin :heart:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната_

здравей първо колега, както си забелязал във форума се пише ЗАДЪЛЖИТЕЛНО на български език!!!Освен това как да ти помогнем, като не си писал от кой град си? Попълни си профила, а ако нямаш кирилица, ползвай Кредор :heart:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest honda civik

здравей първо колега, както си забелязал във форума се пише ЗАДЪЛЖИТЕЛНО на български език!!!Освен това как да ти помогнем, като не си писал от кой град си? Попълни си профила, а ако нямаш кирилица, ползвай Кредор :heart:

от сф съм и имам пробем със горните шарнири

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tiholov

Аз тъй като скоро имах подобен проблем, но с Accord мога да ти дам следния съвет:1. Само шарнири няма да можеш да немериш лесно, има само цели носачи.2. Като си купиш нови носачи вече си доста пари назад,а да не забравям и смяната. Те изглеждат едно към едно с оргиналните, но не карат толкова. След няма и месец им се късат маншончетата и трябва да се сменят. ОК ама още 30лв за работа и маншончета. И още след седмица шарнира започва да хлопа в носача оправя се с телоподаващо (заваряват се едно към друго).3. За това най -добре свали носачите и ги закарай да ги рециклират. Аз лично така направих и съм много доволен. Взеха ми 40 лв. за двата и ги направиха за час, а ако имат готови направо оставяш твоите и взимаш готови.Ако някои колега има други предложения да дава, а ако не пиши да ти кажа къде е мястото, за тях ми каза един пиятел, който ги ползва от години, а и от други места съм чувал за този сервиз и са доволни хората. Успех :heart:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gax

За това най -добре свали носачите и ги закарай да ги рециклират. Аз лично така направих и съм много доволен. Взеха ми 40 лв. за двата и ги направиха за час, а ако имат готови направо оставяш твоите и взимаш готови.Ако някои колега има други предложения да дава, а ако не пиши да ти кажа къде е мястото, за тях ми каза един пиятел, който ги ползва от години, а и от други места съм чувал за този сервиз и са доволни хората. Успех :heart:

Колега, мисля, че за всички ще е полезно да знаем мястото на сервиза, където ги рециклират. Така че смело пиши! :kiss:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tiholov

Мястото е на Окръжна болница ето и карта Сервиз за рециклиране. Но ако решите мисля, че ще е добре да пуснем нова тема за този сервиз, тъй като там рециклират и рейки,карета и др. Това е от мен успех и после даите още отзиви :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest honda civik

Мястото е на Окръжна болница ето и карта Сервиз за рециклиране. Но ако решите мисля, че ще е добре да пуснем нова тема за този сервиз, тъй като там рециклират и рейки,карета и др. Това е от мен успех и после даите още отзиви :(

благодаря колега знам го мястото ше пиша като ги оправя

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Jorski

Мястото е на Окръжна болница ето и карта Сервиз за рециклиране. Но ако решите мисля, че ще е добре да пуснем нова тема за този сервиз, тъй като там рециклират и рейки,карета и др. Това е от мен успех и после даите още отзиви :)

zdrasveite, a be na mene pak ne6to po4na da mi hlopa naposledak na prednoto lqvo kolelo, ta she triabva da go pogledne niakoi i ako e sharnir, mai she triabva i az da skokna za edno reciklirane. daite adresa che taka ne mi se otvariq toia link. mersi :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Много ма кефите давате по 7-8 бона за кола и и рециклирате 6арнирите.....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tiholov

Оки ама на мен не ми беше проблем да си купя нови и то не шарнири а цели носачи и какво само по сервизите, губене на нерви, средства и т.н. Е вярно ще си имам железа в мазето които ще може да ми се наложи да използвам пак след няколко години и то за ден два, но ако някой си е кукувал такива части и са му се задържали на колата повечко време (поне година и половина) ще му бъда благодарен да драсне един ред (от къде) както за мен така и за другите колеги. :D А иначе за сервиза колега (Jorski) тук се пише само на кирилица, но като се движиш в локалното на Цариградско шосе от кръговото на 4-ти км. към Окръжна б-ца на първия светофар там където завиват тролейте (надясно) завиваш и ти и на 200м от дясната страна ще го видиш. Успех пък колкото до това кои с каквото иска да си кара колата си е негова работа, той си я купува, той си я поддържа и т.н. То и аз искам да си изкарам един нов Accord от магазина и след три години пак, тамън като му изтече гаранцията, но уви още немога. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Оки ама на мен не ми беше проблем да си купя нови и то не шарнири а цели носачи и какво само по сервизите, губене на нерви, средства и т.н. Е вярно ще си имам железа в мазето които ще може да ми се наложи да използвам пак след няколко години и то за ден два, но ако някой си е кукувал такива части и са му се задържали на колата повечко време (поне година и половина) ще му бъда благодарен да драсне един ред (от къде) както за мен така и за другите колеги. :P А иначе за сервиза колега (Jorski) тук се пише само на кирилица, но като се движиш в локалното на Цариградско шосе от кръговото на 4-ти км. към Окръжна б-ца на първия светофар там където завиват тролейте (надясно) завиваш и ти и на 200м от дясната страна ще го видиш. Успех пък колкото до това кои с каквото иска да си кара колата си е негова работа, той си я купува, той си я поддържа и т.н. То и аз искам да си изкарам един нов Accord от магазина и след три години пак, тамън като му изтече гаранцията, но уви още немога. :dry:
Определено рециклираните карат поне 2х по дълго от тези новите,които копуваме :P .Аз съм се убедил в това не един път,тези новите са :D и изобщо не са ментаци :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната_

.....а нов шарнир поставен в представителния сервиз на тогавашния дилър на хонда за Пловдив - Анастасов се извади от чашката точно на третия месец при завой в движение и добре че карах съвсем бавно и не стана инцидент! Хлопаше като свален от 20 годишен джоган!!! Следващия който сложиха изкара цели 6 месеца но едва се държеше и той в леглото като го смених, а цените им бяха около 50лв бройката :) После си купих от другаде по 23лв и карат вече 2 години, но и те едва ли са като оригиналните. Новите са боклуци и въпреки че не съм рециклирал до сега, май е по-добрият избор!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Salamander

тва да неби да е фирма "жизет" на Жан ? в дъното на улицата бе6е една болница забравих и името... :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Orlin

а относно ключа...Днеска попитах в халите за изкарване на дубликат. Човекът ми каза 5 лева (за Хонда).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а относно ключа...Днеска попитах в халите за изкарване на дубликат. Човекът ми каза 5 лева (за Хонда).

какъв ключ?? с тоя ключ едва ли ще можеш да палиш тъй като оригиналния е с чип

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

моя грешка. Случаят ми е без имобилайзер и става въпрос за 5-та генерация :thumbs:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...