Guest Pi4a_stz^ #1 Публикувано 1 Октомври, 2006 Икам да си направя капака понеже има ражда но искам така и така ще го правя да му направя раздувки и вежди.Ходих при пичовете от Тунинг център стара загора и ми плиоснаха цена 280лв ако някои знае каде мога да отида в стара загора да мина по танкана да каже плс. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest slus4o #2 Отговорено 2 Октомври, 2006 Икам да си направя капака понеже има ражда но искам така и така ще го правя да му направя раздувки и вежди.Ходих при пичовете от Тунинг център стара загора и ми плиоснаха цена 280лв ако някои знае каде мога да отида в стара загора да мина по танкана да каже плс. Мислил ли си вместо раздувки и т.н. да му праснеш един карбон цвят мноо отваря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NCN #3 Отговорено 3 Октомври, 2006 Икам да си направя капака понеже има ражда но искам така и така ще го правя да му направя раздувки и вежди.Ходих при пичовете от Тунинг център стара загора и ми плиоснаха цена 280лв ако някои знае каде мога да отида в стара загора да мина по танкана да каже плс. Мислил ли си вместо раздувки и т.н. да му праснеш един карбон цвят мноо отваря И как става това с цвета, че съм чувал ама не ми е ясно! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest atanasbe #4 Отговорено 3 Октомври, 2006 интересно ми е за цвета и раздувките ако някой може да помогне ще му бъдем много благодарни виждал съм такива раздувки на коли в клуба колеги споделете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Pi4a_stz^ #5 Отговорено 3 Октомври, 2006 Sorri za latinicata amaa viruss rullzz!Mi iskam da si e sa6tiq cvqt ne me kefi 6areniqta.A taka i ne namerih mqsto kadeto da mina po tanko taka 4e 6te si praznq kesiikata stabilno Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o #6 Отговорено 4 Октомври, 2006 (Редактирано) Винаги погледнато от страната на клиента е скъпо. Но аз се занимавам и с таква работа през свободното време (не ми е основна), ноповярвай ми ако ти огледам колата и ти напиша кви материали трябват и сам си калкулираш - само тогава ще разбере6 4е не ти искат много тези майстори. А относно раздувките - нито е лесно и то4но такива глезотии струват скъпо! Редактирано 4 Октомври, 2006 от dj_mi6o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest atanasbe #7 Отговорено 4 Октомври, 2006 Винаги погледнато от страната на клиента е скъпо. Но аз се занимавам и с таква работа през свободното време (не ми е основна), ноповярвай ми ако ти огледам колата и ти напиша кви материали трябват и сам си калкулираш - само тогава ще разбере6 4е не ти искат много тези майстори. А относно раздувките - нито е лесно и то4но такива глезотии струват скъпо! добре де кажи ми как си направи предния капак при фаровете така скосен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NCN #8 Отговорено 4 Октомври, 2006 Винаги погледнато от страната на клиента е скъпо. Но аз се занимавам и с таква работа през свободното време (не ми е основна), ноповярвай ми ако ти огледам колата и ти напиша кви материали трябват и сам си калкулираш - само тогава ще разбере6 4е не ти искат много тези майстори. А относно раздувките - нито е лесно и то4но такива глезотии струват скъпо! добре де кажи ми как си направи предния капак при фаровете така скосен Отиваш при един тенекиджия и му обесняваш какво искаш малко ламаринка, някоя и друга заварка кит на око и боя по желание Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o #9 Отговорено 4 Октомври, 2006 много лесно! Първо си правите от картон разли4ни форми на скосяване. слагате ги , лепоите ги с тиксо, боядисани и се запо4ва едно гледане и размишляване. разглеждат се списания,други хонди които ве4е са направени така и си избирате възможно това което най-ви допада. после от тези изрезки от картон се изрязват същите форми но ве4е от ламарина. заварват се с то4ков апарат на капака отвътре и отвън, изпилват се заварките,маже се със смолист кит (за препоръ4ване е да се работи с материали на "car system"), смолистият е само за основа, после с полиестерен се леко дооформя и накрая ги пръснах със шпиц кит. изпипват се формите а там доста финни завой4ета има, после с филер - боя - лак и ето го готово. на думи е лесно и бързо, но малко гадни4ко. някой ден ако ми остане време ще постна снимки,имама поетапни когатоя правихме мойта хонда и там ще видите нагледно ве4е. Задната брояня също е правена,това си е нормална броня на сивик 5г, прорязахме я, вмъкнахмне модул за рег.номер,пак кит само 4е за плсатмаса........и така натам....................... Един огромен съвет оба4е - НЕ ПЕСТЕТЕ ПАРИ ОТ МАТЕРИАЛИ< ЗАЩОТО ПОСЛЕДИЦИТЕ СА ГАДНИ ПОСЛЕ. Икам да си направя капака понеже има ражда но искам така и така ще го правя да му направя раздувки и вежди.Ходих при пичовете от Тунинг център стара загора и ми плиоснаха цена 280лв ако някои знае каде мога да отида в стара загора да мина по танкана да каже плс. Мислил ли си вместо раздувки и т.н. да му праснеш един карбон цвят мноо отваря И как става това с цвета, че съм чувал ама не ми е ясно! Гледай по-4есто на 'дискавъри" - има доста интересни предавания за това1Карбон се прави като се пръсне основа един цвят и после се лсга една мрежа за тези неща спец и се пръска другия цвят, накрая лак и ето го..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове