Jump to content
Guest Pi4a_stz^

Преден Капак

Recommended Posts

Guest Pi4a_stz^

Икам да си направя капака понеже има ражда но искам така и така ще го правя да му направя раздувки и вежди.Ходих при пичовете от Тунинг център стара загора и ми плиоснаха цена 280лв ако някои знае каде мога да отида в стара загора да мина по танкана да каже плс.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

Икам да си направя капака понеже има ражда но искам така и така ще го правя да му направя раздувки и вежди.Ходих при пичовете от Тунинг център стара загора и ми плиоснаха цена 280лв ако някои знае каде мога да отида в стара загора да мина по танкана да каже плс.

Мислил ли си вместо раздувки и т.н. да му праснеш един карбон цвят мноо отваря :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN

Мислил ли си вместо раздувки и т.н. да му праснеш един карбон цвят мноо отваря :(

И как става това с цвета, че съм чувал ама не ми е ясно! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest atanasbe

интересно ми е за цвета и раздувките ако някой може да помогне ще му бъдем много благодарни :hondarulez: виждал съм такива раздувки на коли в клуба колеги споделете

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Pi4a_stz^

Sorri za latinicata amaa viruss rullzz!Mi iskam da si e sa6tiq cvqt ne me kefi 6areniqta.A taka i ne namerih mqsto kadeto da mina po tanko taka 4e 6te si praznq kesiikata stabilno :offtopic:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o

Винаги погледнато от страната на клиента е скъпо. :P Но аз се занимавам и с таква работа през свободното време (не ми е основна), ноповярвай ми ако ти огледам колата и ти напиша кви материали трябват и сам си калкулираш - само тогава ще разбере6 4е не ти искат много тези майстори. :offtopic:А относно раздувките - нито е лесно и то4но такива глезотии струват скъпо! :lol:

Редактирано от dj_mi6o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest atanasbe

Винаги погледнато от страната на клиента е скъпо. ;) Но аз се занимавам и с таква работа през свободното време (не ми е основна), ноповярвай ми ако ти огледам колата и ти напиша кви материали трябват и сам си калкулираш - само тогава ще разбере6 4е не ти искат много тези майстори. ;)А относно раздувките - нито е лесно и то4но такива глезотии струват скъпо! ;)

добре де кажи ми как си направи предния капак при фаровете така скосен :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN

Винаги погледнато от страната на клиента е скъпо. ;) Но аз се занимавам и с таква работа през свободното време (не ми е основна), ноповярвай ми ако ти огледам колата и ти напиша кви материали трябват и сам си калкулираш - само тогава ще разбере6 4е не ти искат много тези майстори. ;)А относно раздувките - нито е лесно и то4но такива глезотии струват скъпо! ;)

добре де кажи ми как си направи предния капак при фаровете така скосен :unsure:
Отиваш при един тенекиджия и му обесняваш какво искаш малко ламаринка, някоя и друга заварка кит на око и боя по желание ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o

много лесно!

Първо си правите от картон разли4ни форми на скосяване.

слагате ги , лепоите ги с тиксо, боядисани и се запо4ва едно гледане и размишляване.

разглеждат се списания,други хонди които ве4е са направени така и си избирате възможно

това което най-ви допада.

после от тези изрезки от картон се изрязват същите форми но ве4е от ламарина.

заварват се с то4ков апарат на капака отвътре и отвън, изпилват се заварките,маже се със смолист кит (за препоръ4ване е да се работи с материали на "car system"), смолистият е само за основа, после с полиестерен се леко дооформя и накрая ги пръснах със шпиц кит. изпипват се формите а там доста финни завой4ета има, после с филер - боя - лак и ето го готово.

на думи е лесно и бързо, но малко гадни4ко.

някой ден ако ми остане време ще постна снимки,имама поетапни когатоя правихме мойта хонда и там ще видите нагледно ве4е.

Задната брояня също е правена,това си е нормална броня на сивик 5г, прорязахме я, вмъкнахмне модул за рег.номер,пак кит само 4е за плсатмаса........и така натам.......................

Един огромен съвет оба4е - НЕ ПЕСТЕТЕ ПАРИ ОТ МАТЕРИАЛИ< ЗАЩОТО ПОСЛЕДИЦИТЕ СА ГАДНИ ПОСЛЕ.

Мислил ли си вместо раздувки и т.н. да му праснеш един карбон цвят мноо отваря :unsure:

И как става това с цвета, че съм чувал ама не ми е ясно! ;)

Гледай по-4есто на 'дискавъри" - има доста интересни предавания за това1

Карбон се прави като се пръсне основа един цвят и после се лсга една мрежа за тези неща спец и се пръска другия цвят, накрая лак и ето го..... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...