Guest M_TYPE #1 Публикувано 30 Септември, 2006 Чудно ми е в БГ може ли да се събереме толкова CRX-овеhttp://www.youtube.com/watch?v=gjZw0ew2JNE Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Майната_ #2 Отговорено 30 Септември, 2006 ха! че само ямболската група ще им скрие топката на тия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lz2lps #3 Отговорено 1 Октомври, 2006 Как не съм ги видял тея няколко пъти съм ходил по тоя път до това езеро Lake Elsinore, CA което е доста на близо до Irvine. Страхотно трасе за коли с доста завойчета. Даже пробвахме GSR-A там щот иначе по тея магистрали къде ще видиш завой и двупосочно плато. Иначе има доста пистаци щото къде другате да джиткат, по магистралата ли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #4 Отговорено 1 Октомври, 2006 ха! че само ямболската група ще им скрие топката на тия тея са с един повече .но наистина гледката е доста красива Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #5 Отговорено 1 Октомври, 2006 искам и аз така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside #6 Отговорено 2 Октомври, 2006 Много добра сбирка. Не са чак толкова много и ние можем да съберем толкова Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #7 Отговорено 4 Октомври, 2006 не са много, само дето повечето съм ги виждал на снимки по списания, сайтове - яко е така събрани един до друг. тук няма случайна кола, едва ли някоя е под 200 кончета! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M_TYPE #8 Отговорено 6 Октомври, 2006 Поствам тука че да не правя само излишни теми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #9 Отговорено 7 Октомври, 2006 Поствам тука че да не правя само излишни теми Голямо стрелбище Къде да стрелна за дъвка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest maddog #10 Отговорено 7 Октомври, 2006 (Редактирано) Ми освен да пробваме,а?Иначе няма как да разберем....кажете кога и къде.И...кво стана с ЦРХ.клуб.БГ? Редактирано 7 Октомври, 2006 от maddog Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest badco73 #11 Отговорено 10 Октомври, 2006 Много добра сбирка. Не са чак толкова много и ние можем да съберем толкова 6te e qko da se sabereme i ne samo crx,civici,preliudi ili kakvito i da e a vsi4ki hondi na varna!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M_TYPE #12 Отговорено 18 Октомври, 2006 е това вече си заслужава гледането особенно за тези с CRX Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest БÑ�Ñ�но пÑ�е #13 Отговорено 19 Октомври, 2006 .....Та кога ще е Рекс събора? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове