Х.Ставрев 76 #1 Публикувано 13 Април, 2012 как се сваля без да се счупят сщипките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kostakiHonda 0 #2 Отговорено 15 Април, 2012 Колега , ако говориш за малкото крило на задния прозорец , там има едни болтове 10ки които трябва да се развият , за да се отдели от стъкло . Рагледай там нещата , но имай в передвид , че трябва да се развият много внимателно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kostakiHonda 0 #3 Отговорено 17 Април, 2012 Колега , какво стана , успя ли да свалиш крилото ?Дано не си скъсал някой болт , както направих аз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hyp3r 13 #4 Отговорено 17 Април, 2012 И аз следя темата ,че ще слагам едно Къстъм крелце ,иначе идея нямам как се сваля .успех на колегата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jokera 10 #5 Отговорено 17 Април, 2012 (Редактирано) Редактирано 17 Април, 2012 от jokera Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Palko 54 #6 Отговорено 18 Април, 2012 Внимавай, че и при мен един болт се откъсна 4 болта са общо, щипките на пластмасата също се чупят лесно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Х.Ставрев 76 #7 Отговорено 6 Май, 2012 Все още не съм се заел със свалянето ,малко странична работа ме е налегнала иначе благодаря за информациатя колеги ....Определено трябва да се внимава не че няма от каде да си купя щипки ама ..То проблема като цяло свързан със свалянето на крилото е дюзата на пръскалото ,има голямо количество боклук и единствения начин е сваляне ,,,просто какво ли друго не пробвах иии не стана ,впрочем мога да заявя че тия японци са изроди надух системата от маркучлетата на праскалата до 8bar налягене даже почти 9 и никаде не потдаде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове