Guest darius #1 Публикувано 29 Септември, 2006 ВИЖТЕ САМИ ЦЪК.ЦЪКМного се надявам ХОНДА да се обърне повече към европейския си пазар,да можем и ние да се порадваме на по-евтини колици... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #2 Отговорено 29 Септември, 2006 твърде много следва линиите на пежо 407 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest badco73 #3 Отговорено 29 Септември, 2006 mom4eta, tova izkrenno li vi haresva??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #4 Отговорено 30 Септември, 2006 Предната броня е ужасна и наистина имитира 407 пежо ... жалко но факт ... сивика прилича на 207 , но поне е значително по-хубав Е , все пак далеч не караме хонда само заради външния вид ... но наистина автентичния японски дизайн е магия , която тук всякаш липсва ... макар да има само 1 поглед и то от снимка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest darius #5 Отговорено 30 Септември, 2006 (Редактирано) Предната броня е ужасна и наистина имитира 407 пежо ... жалко но факт ... сивика прилича на 207 , но поне е значително по-хубав Е , все пак далеч не караме хонда само заради външния вид ... но наистина автентичния японски дизайн е магия , която тук всякаш липсва ... макар да има само 1 поглед и то от снимка.Законите на аеродинамиката важат за всички и съм сигурен,че са търсили макс.ниско в. съпротивление.Може да се каже,че има прилика,но това няма нищо общо с пижо....Ето още ТУК ТУК Редактирано 30 Септември, 2006 от darius Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest r2d2 #6 Отговорено 30 Септември, 2006 В този модел и аз не виждам ни6то от 407 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #7 Отговорено 30 Септември, 2006 ами,какво не и харесвате на колата много си е екстравагантна и хищна само вратите дето и идват в повече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #8 Отговорено 30 Септември, 2006 ами,какво не и харесвате на колата много си е екстравагантна и хищна само вратите дето и идват в повечеБенджи , не бъди ограничен . Все пак за доста хора 2те врати са по-скоро недостатък.Не всичко е спорт Иначе колата си е хубава ... просто решетката на предната броня и профила много напомнят за 407 Иначе 407 си е много красива кола , просто коментара е в/у приликата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #9 Отговорено 30 Септември, 2006 ами,какво не и харесвате на колата много си е екстравагантна и хищна само вратите дето и идват в повечеБенджи , не бъди ограничен . Все пак за доста хора 2те врати са по-скоро недостатък.Не всичко е спорт Иначе колата си е хубава ... просто решетката на предната броня и профила много напомнят за 407 Иначе 407 си е много красива кола , просто коментара е в/у приликата.не знам защо ме наричаш ограничен но аз не съм казал че всичко е спорт.а съм баща на 12годишен син и досега не съм срещнал проблеми да се предвижвам в иначе така малкия рекс а до колкото повечето врати аз не съм такси за да возя повече хора да им мисля и за тяхното настаняване нна задната седалка и другото което е,кола с по малко врати има доста по стабилно купе и по устойчива на усукване.и другото каде намери приликата между пежото и хондата незнам.но казвам това си е моето виждане. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #10 Отговорено 30 Септември, 2006 това тука няма нищо общо с 407 , но за аеродинамиката сте прави , стрещу нея още не сме се научили да бягаме то се говорят едни работи за методи за намаляването му ,ама и за гравитационни изолатори се говори ,но не се виждат още ... те затова производителите н самолети не се обвинват ,че си крадат профила на крилата , просто оптималния вариянт е един Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Vinny #11 Отговорено 1 Октомври, 2006 И сивика и FCX отстрани наистина леко лъжат че приличат на пежо, но всъщност нямат нищо общо Дизайна си е дизайн на мен ми харесва! Бих я карал с КЕФ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове