Jump to content
Guest darius

ХОНДА Fcx

Recommended Posts

Guest darius

ВИЖТЕ САМИ ЦЪК.ЦЪКМного се надявам ХОНДА да се обърне повече към европейския си пазар,да можем и ние да се порадваме на по-евтини колици...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder
:P твърде много следва линиите на пежо 407 :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Предната броня е ужасна и наистина имитира 407 пежо ... жалко но факт ... сивика прилича на 207 , но поне е значително по-хубав :DЕ , все пак далеч не караме хонда само заради външния вид ... но наистина автентичния японски дизайн е магия , която тук всякаш липсва ... макар да има само 1 поглед и то от снимка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darius

Предната броня е ужасна и наистина имитира 407 пежо ... жалко но факт ... сивика прилича на 207 , но поне е значително по-хубав :DЕ , все пак далеч не караме хонда само заради външния вид ... но наистина автентичния японски дизайн е магия , която тук всякаш липсва ... макар да има само 1 поглед и то от снимка.

Законите на аеродинамиката важат за всички и съм сигурен,че са търсили макс.ниско в. съпротивление.Може да се каже,че има прилика,но това няма нищо общо с пижо....Ето още ТУК ТУК Редактирано от darius

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest r2d2

В този модел и аз не виждам ни6то от 407

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

ами,какво не и харесвате на колата много си е екстравагантна и хищна само вратите дето и идват в повече

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

ами,какво не и харесвате на колата много си е екстравагантна и хищна само вратите дето и идват в повече

Бенджи , не бъди ограничен . Все пак за доста хора 2те врати са по-скоро недостатък.Не всичко е спорт :D Иначе колата си е хубава ... просто решетката на предната броня и профила много напомнят за 407 :P Иначе 407 си е много красива кола , просто коментара е в/у приликата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

Бенджи , не бъди ограничен . Все пак за доста хора 2те врати са по-скоро недостатък.Не всичко е спорт :P Иначе колата си е хубава ... просто решетката на предната броня и профила много напомнят за 407 :P Иначе 407 си е много красива кола , просто коментара е в/у приликата.
не знам защо ме наричаш ограничен но аз не съм казал че всичко е спорт.а съм баща на 12годишен син и досега не съм срещнал проблеми да се предвижвам в иначе така малкия рекс :D а до колкото повечето врати аз не съм такси за да возя повече хора да им мисля и за тяхното настаняване нна задната седалка и другото което е,кола с по малко врати има доста по стабилно купе и по устойчива на усукване.и другото каде намери приликата между пежото и хондата незнам.но казвам това си е моето виждане.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

това тука няма нищо общо с 407 , но за аеродинамиката сте прави , стрещу нея още не сме се научили да бягаме :heart: то се говорят едни работи за методи за намаляването му ,ама и за гравитационни изолатори се говори ,но не се виждат още :kiss: ... те затова производителите н самолети не се обвинват ,че си крадат профила на крилата , просто оптималния вариянт е един

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Vinny

И сивика и FCX отстрани наистина леко лъжат че приличат на пежо, но всъщност нямат нищо общо :lol: Дизайна си е дизайн на мен ми харесва! Бих я карал с КЕФ! :kiss::heart:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...