Jump to content
Guest krasimir_01

Фарове регулиране-5г хеч

Recommended Posts

Guest krasimir_01

КОлеги помагайте от къде да си настроя фаровете на колата, че вчера си извадих очите все едно карах на габарити а ми светят фаровете и са с добри рефлектори и оригинални лампи(крушки) тази вечер пак ми се налага да пътувам по-тъмно а съм на работа за да търся откъде се регулират. На дъжд и потъмно някой имал ли е подобен проблем и как си реши проблема. :hondarulez: Благодаря :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Има 2 винта на фар. Единия е отгоре и регулира колко високо да свети фара, а другия е забит от външната страна откъм калника. и двата винта са със странна глава, така че могат да се въртят с кръстата отвертка, но като я сложиш перпендикулярнон на винта. Не мога да ти го обясня точно, но ще ги видиш.. главите са им като огънати назъбени шайби.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

Благодаря 1net :hondarulez: ще го пробвам след работа

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest no1else

На дъжд и потъмно някой имал ли е подобен проблем и как си реши проблема. :cool: Благодаря ;)

Има цяла тема за фаровете и крушките на Сивика...потърси я ;) там има предложени много варианти...защото за почти всички ни фаровете на Сивик-а светят слабо...за мокро време да не говорим пък въобще :hondarulez:ето ти линк към темата: http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=2002&hl= Редактирано от no1else

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...