Jump to content
Guest drivercho

Въпрос

Recommended Posts

Guest drivercho

Здравейте фенове на Хонда! От доста време следя форума, но сега пиша за пръв път. В процес съм на търсене на Сивик шеста генерация и изникна въпрос следейки обявите - може ли да има еърбег в трилъчев волан както твърдят някои обяви или трябва да е задължително с четири лъча и надпис еърбег върху него? Благодаря предварително за отговорите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest drivercho

Никой ли няма идея или въпроса ми е много тъп? :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Accord6

Където има еърбег, задължително трябва да има надпис на мястото, в което е монтиран

Редактирано от Accord6

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest drivercho

Т.е. да разбирам ли, че на автомобил с волан-тройка няма еърбег тъй като на него има само логото на Хонда? Става въпрос за Сивик 96-00, 2/3 врати.

Редактирано от drivercho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Въпроса ти ме затруднява. За мен отговора е не. Има много компетентни колеги, но явно още не са прочели темата. В мобилето има готини обяви :hondarulez:цък Ако волана е като този, не само че няма еърбег, ами и не е 6 генерация :cool: А за мотора .......

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Тоя волан няма airbag.Задължително има надпис"SRS AirBag",и на шофьорския сенник има разяснение на няколко езика.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Никой ли няма идея или въпроса ми е много тъп? :hondarulez:

Задължително на 6-та волан с еър бег е с 4 лъ4а,само да ти кажа 4е тази и АБС няма и халогени не виждам,стереото и то липсва :cool: ,летите джанти сигурно са в склада ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest drivercho

Ясно! Имах подозрения и исках да съм наясно. Относно АБС, не е ли стандартно оборудване за този модел? Благодаря на всички отзовали се и дано скоро и аз да се похваля тук.П.С. Някой да е мяркал свястна машина из Варна?

Редактирано от drivercho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

ABS нa 1,4 не слагат.Аз 6те си продавам колата,но е доста по- скъпа и по- разли4на(1,6 VTI 160 hp)с разни 6укарийки

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest drivercho

Твоята е едно бижу, но първо искам да почувствам "Хонда" усещането преди да инвестирам по-сериозно. А това за 1,4 и АБС е лоша новина и ме кара да си преосмисля стратегията. За съжаление обаче досега не съм видял нито една обява за "японка 2/3" с двигател 1.5 на нормална цена, но търсенето продължава... Мерси отново.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...