Jump to content
mirovas

CR-V Гарнитура на глава

Recommended Posts

Здравейте колеги. Преди около 2 месеца забелязах, че губя охладителна течност. Имам теч на радиатора(направих голямата грешка да сложа радиатор втора употреба, защото взех колата блъсната преди около година и половина). Доливам около 100-150 грама на месец, като през това време минавам около 1500 - 2000км. Забелязах, че когато работи, маркучите на малкия и големия кръг са доста издути и ме навява на мисълта, че имам проблем с гарнитурата на главата. Може би и от там е започнал течът на радиатора. Колата поддържа 84-86 градуса в нормален режим, перката се пуска при 91-93градуса.(данните са от инфо борда, който и сложих) Не ми загрява, стрелката винаги е в хоризонтално положение и не съм усетил други проблеми. От вътрешната страна на разширителния съд има понякога пръски, което си мисля означава, че клапана на радиаторната капачка работи. Колата е CR-V 1998/94kw-128hp, двигател B20B3. Ако някой е имал сходен проблем, моля да помогне или да даде съвет какво да следя за да имам яснота дали е гарнитура, защото заниманието и сменянето и не е много евтино и бързо :(

Редактирано от mirovas

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...