Jump to content
Guest vlaladim

Някой да знае дали има части за Zc Dohc двигателите

Recommended Posts

Guest vlaladim

Ако някой има информация относно ZC JDM двигателите-> казвайте. P.S. :rolleyes: D16a1/2/8/9 са подобне но не и същите. JDM->japanese domestic market

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

ZC-то е голяма рядкост. За съжаление, американците казват ZC на какво ли не, но реално щампа "ZC" имат много малко двигатели и всичките са двувалки доколкото знам ( макар че американците и за едновалово ZC говорят)Какви части търсиш? Принципно за Д16А1 едвали ще намериш нещо. Това животно е толкова рядко че....А2 не знам какво е. А8 и А9... части има, и втора ръка и нови, а и в ebay е пълно.Личния ми съвет е ако ще сглобяваш звяр, придържай се към А8/А9 дори да са EDM. Ако не ме лъже паметта, една от японските разновидности на Д16А1 или Д16А9 беше със доста по-солидни лагери, но фактът че тези дригатели са много по-рядки от EDM D16A8/A9 прави частите по-трудни за намиране... А по-трудни означава Бултрако или ebay :hondarulez: УСПЕХ!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vlaladim

Мерси за отговора, Има и SOHC ZC.Дори има SOHC ZC VTEC. ZC=JDM. Двигатела е с щампа ZC 100%.Затова питам.Абе май ще я взема защото това са най здавите двигатели. P.S. D16A1/2/8/9 -> и ZC са сходни но са за различни маркети. Да ZC казват на D16A1/2/8/9 но те не са ZC , а само приличат на него. ZC e TOPEND engine само за Япония и е много здрав.С турбина надвишава 200кс и работи в тези условия в стабилен режим. :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...