cSp 0 #1 Публикувано 7 Април, 2012 Привет колеги ! Търсих в форума , но отговор на този въпрос не намерих ... Тъй като таблото на сивика ми е доста грозновато и се поразрових във форума и намерих едно табло от ВТИ англичанка . колегата ми каза,че имало хора от форума които са правили такава интервенция.таблото влиза малко трудно (насила) но си влиза но буксите не са същите.какво трябва да направя ? да търся букси от англичанка и човек разбиращ от тоци или има друго решение.Питам защото никак не ми е ясно и не искам да оплескам нещата.Моля ако има човек с такова табло в същата кола да сподели опит или ако други табла стават мога да дам това за друго... Самият модел не ми харесва .. докато този на ангичанката е някак си по подреден...Благодаря предварително на отзовалите се ... надявам се че има отговор на вапроса ми или компромисен вариант Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #2 Отговорено 26 Април, 2012 Ако на английскито табло не му светят стрелките няма смисъл от тази интервенция Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове