Jump to content
Guest jamie

Хонда стикер в българските ралита !

Recommended Posts

Guest jamie

По всичко личи че в българския рали-шампионат ще кара поне 1 автомобил с наш стикер :offtopic:ПП: За жалост колата няма да е Хонда.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ombre

За жалост колата няма да е Хонда.

Ще има и на Хонда.Ще се постарая да сложиме на Цецко Илиев на колата :offtopic:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

По всичко личи че в българския рали-шампионат ще кара поне 1 автомобил с наш стикер !!!ПП: За жалост колата няма да е Хонда.

Е дай малко повече информация, снимка на колата или поне каква е. :D За мен също не е проблем да лепна такър стикер на бъгито. Мотора е СИВИК-ов 1.6 16 клапана VTEC, кара го втория в България Николай Николов и случайно ми е приятел и е председател на врачанския автомобилен клуб Враца - ИН. Един стикер имах и ми е на багажника на Хондата ми, ;) та ако може да пратите още някой насам :offtopic: Ники ми е супер дружка и никога няма да ми откаже, но не разбира вообще от компютри, за това не влиза във форума. В понеделник ще е при мен и ще му го покажа. Така, че ако има шанс да ми пратите поне един стикер (възможно по-ярки и отдалеч забелязващи се цветове) другата седмица ще ни видят на писта "Поломие" в Лом, а може и по-късно в Троян и Ловеч, ако Ники се класира.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest M_TYPE
Отговорено (Редактирано)

Е дай малко повече информация, снимка на колата или поне каква е.

Хей съклубари днеска гледах Хондата на Узана на ралито Civic 6-a CN"SyS се казва отбора завър6и на 5-о място в генералното като имате в предвит 4е 1.Ford WRC2.Ford Coswrd3.Lancia HF-Integrale4.Ford Coswrd5.Honda Civic !!!!!!!!!!!!!!! и това са коли 4X4 и са над 300hp има6е и едna Fiesta 1.6 VTEC !!!!!!!!!??????Видях го с о4ите си :(:( направо се искефих максимално ;);):):):):D само че бе6е в клас хобикар и не можа да се представи не6то като хората ;) Редактирано от M_TYPE

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Значи в група А6 Цецко е бил първи.Защото другите са А7 и А8 е Царски.Имах работа и го изтървах т,ва планинско.Другата седмица е писта Кюстендил.Некаква организация да направим за тогава ако искате.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Дали би се навил да се пробваме на 400м :( ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

Значи в група А6 Цецко е бил първи.Защото другите са А7 и А8 е Царски.Имах работа и го изтървах т,ва планинско.Другата седмица е писта Кюстендил.Некаква организация да направим за тогава ако искате.

Както и другата седмица е и северозападното първенство по АВТОКРОС на писта "Поломия" гр. ЛОМ. Врачанския състезател преди 5 минути беше при мен (още веднъж искам да подчертая, че е с бъги, чийто мотор е ХОНДА 1.6 DOHC от сивик мисля) и каза, че няма ама никакъв проблем да налепи бъгито със стикери :):D . Каза ми цитирам :Пич, колкото може ПО-ГОЛЯМ И ВИЖДАЩ СЕ ОТ ДАЛЕЧЕ СТИКЕР. И да са поне 3 - един за отпред - 2 за от страни.

А ето го и самия него с ХОНДАТА в действие (предварително се извинявам за лошото качество на снимката)

Публикувано изображение

Та ако искате да го налепим туй бъги - пратете ми стикерите на адрес Враца, бул. Демокрация 1, ет 5 стая 504 за Илин Тодоров - Радио Експрес Враца ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Парадокс пред сервиза му има доста добра права и ако искаш ще те заведа да си говорите но бъди сигурен че те е отнесъл като куцо пиле-домат.Той си прави тестовете на 400м.и мога да ти всема и резултати ако искаш.На Кюстендил има най бърза обиколка 00.59.65 мин.Трасето е около 2.1км.и има освен бързите завои и един обратен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Абе базикам се де.Кажи се пак колко е на 400м?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Знаех ги времената но съм ги забравил.Ще го питам и ще ти кажа.По спомени ако не се лъжа около 16сек.На един преход между 2 ск.отсечки на рали България се пробвах да карам зад него.След 3-тия завой не го видях повече.Като стигнах в сервизния парк вече си беше изпил кафето :) .Като имаш предвид че това не е ск.етап,и 2г.съм карал в шампионата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Ако на 400м е около 16сек го отвявам като спрял.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

засечи първо времето си.на Божурище не е точно разтоянието.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

ама 16 секунди наистина са много, мисля че под под 13-14 вече е добър резултат

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest jamie

Батенце, 13-14 секунди ги правят коли по 900 кила с по 190-200 кончета !Умната !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2
Отговорено (Редактирано)

Батенце, 13-14 секунди ги правят коли по 900 кила с по 190-200 кончета !Умната !
добре де сивика е 1000кг. Като му се изтърбушат седалки, кори и т.н. колко килограма ще стане? мисля че са съвсем реални тези времена, ествествено ако има и работа по двигателя. А нали става дума за състезателен автомобил? Редактирано от d15b2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Споко не са много 16 сек. а и ще ви кажа точни времена скоро.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...