Jump to content
Guest arsen

календар на клуба

Recommended Posts

Guest arsen

Здравейте искам да ви питам какво мислите за идеята да си направим календар на клуба за новата година.Мисля че може да се напрви мнoгoлистен като на всяка страница да има по няколко месеца и по един модел на хонда.Например на първа страница да има първите 4 месеца и модела сивик представен с обща снимка на коли от клуба на втора следващите 4 месеца и снимка на акорд и на трета снимка на прелюд.А може да бъде и по три мсеца на страница.Цената ще зависи от бройката.Мисля че ще стане хубав като на всяка страница има логото на клуба .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

не е лошо като идея ама рексовете що не ги каза :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

не е лошо като идея ама рексовете що не ги каза :rolleyes:

Може би щото Рексовете са Сивици също :lol: Добра е идеята само трябва да се изберат снимките :angry: Аз съм ЗА :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest viTec

не е лошо като идея ама рексовете що не ги каза :angry:

И на мен това ми напрви впечатление само сивик,прелюд и акорд :rolleyes: сложете малко и от ренесансовите коли :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Venci

Идеята е много добра. И понеже колите са Хонда, даже ще останат и за другата година от всяка модификация :rolleyes: . Може да се пробвам да направя нещо... Само някой от клуба да не има нещо против, че му използвам колата?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BaT^SmoukofF

хехе може всеки от нас да си снима возилото , и няколко съдии да изберат 6 или 12 коли,които ще лепнем на календара...идеята ми е да видим собствените си красавици на календара...как ви се струва??

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Най-вероятно всички ще имат против да им използваш колите затова може мойта да турнеш :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

.... и няколко съдии да изберат 6 или 12 коли,които ще лепнем на календара...

АААААА НЕ !!! С тия подкупни съдии ... ще се почне едно наддаване с бира :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Предлагам да направим снимки по отделните градове. Например: Януари - снимка на софийските Хонди, Февруари - варненските и т.н. За по-големите градове може 2 снимки ако са много хондите, смисъл 2 месеца за София примерно :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

Работих в рекламна къща и съм леко наясно с тия неща :cool: бих могъл да ви дам конкретни цена.а и щом е за благото на клуба бих се поизпотил над корела и фотошопа :angry: ако искате - кажете но това за всеки месец да има снимка на отделните градове е най-добре като идея :rolleyes:

Редактирано от Founder

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

но това за всеки месец да има снимка на отделните градове е най-добре като идея

Тва е нашта игра ! :rolleyes: Почвайте да снимате ! Само трее да се уточни кой ше е "фотошописта" или "корелягата"... :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Venci

Трябва и календарите да се уточни какви ще са. Снимките са лесната част :rolleyes: . Ако на колегата Фаундър му се занимава...

Редактирано от Venci

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

Работих в рекламна къща и съм леко наясно с тия неща :cool: бих могъл да ви дам конкретни цена.а и щом е за благото на клуба бих се поизпотил над корела и фотошопа :rolleyes: ако искате - кажете но това за всеки месец да има снимка на отделните градове е най-добре като идея :angry:

Със всички сили ще помагам на Photoshop-а. Дайте ми само матерял ;) Няма да има такива снимки даже и в каталога на Honda :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest arsen

Аз имах предвид да се направи обща снимка на сивик и на другите модели.А идеята всеки град да си има страница е много добра.Предлагам на някоя от следващтите срещи да направим снимки .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

подкрепям идеята :cool: само казваите с какво да помагам :angry::rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Идеята е :hondarulez: дайте да измислим дизайна след това снимките и т.н :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Venci

Аз си мислех да има по някакъв начин и картата на България на заден план, обаче има и лого за вместване и т.н, а не съм по "корела", а само по фотошопа иии ... А да и "галерийка" нямам с подходящите неща.

Редактирано от Venci

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest arsen

Имам идея началото на календара да е с твърда корица .Като в горната част на корицата да има логото на клуба и надпис хонда .А след това да има за сивик accord црх прелюд .Ретроспекция от началото до днес .Като за всеки модел има изображение което преминава през всички генерации.А всяка страница да е посветена на някои град и да има снимка на хондите от този град.Може снимката да бъде направена на място което символизира съответния град.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Имам идея началото на календара да е с твърда корица .Като в горната част на корицата да има логото на клуба и надпис хонда .А след това да има за сивик accord црх прелюд .Ретроспекция от началото до днес .Като за всеки модел има изображение което преминава през всички генерации.А всяка страница да е посветена на някои град и да има снимка на хондите от този град.Може снимката да бъде направена на място което символизира съответния град.

Само да вметна че имаме повече от 12 града и ще има ощетени :D а другите неща са навързани за които казваш :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Само да вметна че имаме повече от 12 града и ще има ощетени :D

...Така е ! Обаче срещи едва ли се правят в повече от 7-8 града ! Ако се замислим ....

София/Пловдив/СЗ/Ямбол/Варна/Бургас/Пазарджик/Видин....аз лично нямам спомен за редовни срещи в други градове ?! Ако съм пропуснал някой :P ...допълнете ме ! Така ,че май няма да е проблемна идеята за снимки от "градския Хонда-фолклор" :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest arsen

Колеги наближава края на годината и понеже няма развтие по темата която съм пуснал за календар на клуба .Ако искате да стане и да е с със снимки на коли от клуба ще трябва да се направят снимки за календара а иначе може и календар с новите модели на хонда аз съм направил един вариант.Ще се радвам да помогне и някои който се занимава със дизаин и реклама за напечатването на календара.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest RoadRaceR

Аз съм твърдо за снимки от градовете ! Даже имам два униката ! Само казваш и ти ги меткам ! :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest honda bassmbass

колеги дайте и аз от русе да се включа,ако нямате нещто против.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest arsen

Колеги ето какъв календар успях да направя за новата година.Благодаря на Виктор че го качи във форума .Надявам се да ви хареса и весели празници на всички.http://www.hondabg.com/photos/Honda%20The%...of%20Dreams.ppt

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOSS`HOGG

не е лошо като идея ама рексовете що не ги каза :)

:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest enigma

евалата пи4 железен си,и аз искам да у4аств :) ам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest RoadRaceR

Календара е готин като изпълнение ...само не ми харесва ,че липсват класическите модели като 3/4/5 ген. и ...дори CRX-легендата я няма :):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Готин е наистина но аз мисля,че трябва да е задължително със снимки на коли от клуба....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Готин е наистина но аз мисля,че трябва да е задължително със снимки на коли от клуба....

Напълно съм съгласен! Ако няма да са коли от клуба какъв календар на клуба ще е :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

Напълно съм съгласен! Ако няма да са коли от клуба какъв календар на клуба ще е :)
прав си, става календар на хонда а не клубен :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest arsen

Колеги прави сте но аз го направих с моделите на хонда днес защото нямах снимки на хондите от всички по големи градове.Иначе не е никакъв проблем ако от всеки град се даде по една обща снимка на хондите и да се направи календар.Така че и сега не е късно ако искате да стане календар на клуба .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

подкрепям да е на клуба - с нас и нашите хонделки , достатъчно красиви снимки имаме всяка година от градските и национални срещи (еее и такива дето не са много за гледане де :) ) :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Еми дайте тук всеки да пусне най-хубавата си снимка и после чрез анкета да изберем няколко коли както и някой общи снимки...как мислите... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest arsen

Да идеята за анкета е много добра.От всички градове да има по една обща снимка и няколко на отделни коли.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Noodle

Ако може и аз да дам едно предложение :) няма ли да е по-лесно снимки да се пращат на един човек(1 седмица примерно се пращат снимки,после който пратил - пратил, който не е - да е :) ) и той да ги сложи примерно в галерията.После една анкетка да има за 1-2 седмици да се изберат 12 снимки и те са за календара.И така няма да има недоволни и "ама що мойта кола я няма в календара тя е много готина" и всичко ще стане бързо.Просто мойте 2 стинки :)Весело изкарване на всички :):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest arsen

Да така е най -добре.Може да пращате снимки на chavdo@abv.bg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Аз пратих :D Само, че не са общи а само на мойта и се чудя много ли ще е трудно понеже няма да има общи снимки със всички Хонди от всеки град, а и няма много време те първа да правим снимки да се наслагат отделни снимки на примерно варненските Хонди на лист за един месец :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didone

нещо от сорта ли :)

Публикувано изображение

и още

Публикувано изображение

и още

Публикувано изображение

и още

Публикувано изображение

тези снимки като ги отворите с пейнта и после ги копирате върху снимка от календара и може да видите резултата :)

Редактирано от didone

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest hEka

тази неделя на първата за мене среща и съответно за тази година :) ще гледам да направя обща снимка на колите, които дойдат дано са повече... той Майната трябва да пусне се пак една темичка де ... аз ще съм папарака :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...