Guest AMD #1 Публикувано 27 Септември, 2006 Днес както сам спрял на един паркинг един бакшиш/такси/си връща назад докато ми свали цялата предна броня Излязох и направо не ми се поглеждаше викам си - замина фара и мигача . А ония пе*ал нещо пробва да ми сказва Теглих му една цветуща псу:::я единствено го спаси от боя ,че беше откачил бронята и, че бях с униформа . После един майстор я гледа и се оказа,че предния капак леко е усукан понеже и той поел част от удара Взе да ми писва от некадърни шофьори Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #2 Отговорено 27 Септември, 2006 Днес както сам спрял на един паркинг един бакшиш/такси/си връща назад докато ми свали цялата предна броня Излязох и направо не ми се поглеждаше викам си - замина фара и мигача . А ония пе*ал нещо пробва да ми сказва Теглих му една цветуща псу:::я единствено го спаси от боя ,че беше откачил бронята и, че бях с униформа . После един майстор я гледа и се оказа,че предния капак леко е усукан понеже и той поел част от удара Взе да ми писва от некадърни шофьори съжелявам за случилото се.но с такива шофъори е пълен света за жалост. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest AMD #3 Отговорено 27 Септември, 2006 Да така си е ! Повече в такси не се качвам Не ми се помисля ако беше някой човек отзад какво ще стане. Щом мене не ме вижда със светнати фарове....... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Policman #4 Отговорено 27 Септември, 2006 Бакшиш .....направо са супер нагли и има големи некъдърници между тях Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Antony #5 Отговорено 27 Септември, 2006 Жалко че ни си го ступал. Кофтито е тея педалчета само се обаждат по станцията и ..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Venci #6 Отговорено 27 Септември, 2006 Ако имат време ... Пък и нали има полиция. А се е обадил, а и аз . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest svetoslavned #7 Отговорено 27 Септември, 2006 Пичове и аз много мразя БАКШИШИТЕ,когато карам в града понякога ми се иска да съм с УРАЛ и да ги мачкам когато са нагли ... а те са винаги такива... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Venci #8 Отговорено 27 Септември, 2006 Абе и тука пак е до хората, не всички са така..., ама повечето са да ги... Номера е да не ти пука, свиркаш си да става метъл-ръчкаш се да става пого , дето вика един авер. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #9 Отговорено 28 Септември, 2006 Жалко че ни си го ступал. Кофтито е тея педалчета само се обаждат по станцията и ..... е ти па нема го биеш цял ден че да дойдат колегите му Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Venci #10 Отговорено 28 Септември, 2006 То, докато му се развикаш и се е хванал за станцията ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest AMD #11 Отговорено 28 Септември, 2006 То, докато му се развикаш и се е хванал за станцията ...Тоя беше много далече докат стигне много бой щеше да отнесе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове