altuning 0 #1 Публикувано 3 Април, 2012 Здравейте, от скоро съм собственик на Civic 6 B18C4 и ми правят впечатление късите скорости. Та се чудя нормално ли е тази кола със 169к.с. на 5-та скорост със 100км/ч да е на 3300 оборота, имам и Civic 5 D15Z3, която със своите 90 коня със 100км/ч е на 2400 оборота! Колата на външен и вътрешен вид изглежда съвсем стокова - нищо "тунинговано" не личи да има, но все пак се притеснявам дали не е сменена тази скоростна кутия с неоригинална. Моля за инфо някой колега със същата или който е карал такава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
РадославКз 422 #2 Отговорено 3 Април, 2012 Разгледай кутията,трябва да има едни означения и пиши какви са.Но май е нормално да е на тия обороти,все пак е бегачка тоя мотор.А за икономиката,не сравнявай с нея,тя на 5-та все едно си на 6-та,нали за тва е икономика... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #3 Отговорено 3 Април, 2012 Нормално Е .Б сериите са така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
altuning 0 #4 Отговорено 4 Април, 2012 Да си я карам спокойно тогава иначе при 7500 оборота минава 200 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
РадославКз 422 #5 Отговорено 4 Април, 2012 А пък и,колега,там по Габрово,има 4-5 некадърника,дето могат да ти разяснят всяко болтче и всеки шум по двигателя.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове