Jump to content
Lukov

Проблем с д15б7 - помогнете

Recommended Posts

Здравейте, хондата на брата взе да трака и я закархме на майстор. Човека каза, че било от болта който държи шайбата и тя се изкривила нещо и не ставала. Смени я, оправи резбата и колата заработи. Взех ме я ама на бащата му се счуло пак някво тракане и айде пак при майстора. Човека мерил и каза, че коляновия вал е крив.Ако някой продава такъв вал или блок, или знае начин за оправяне да сподели. Става ли друг да се сложи от д15 или д16?Важното е да се мине евтино. На този човек който прави колата му имам пълно доверие, по съвестен автомонтьор не съм срещал, но все пак ако има и други варианти ще се радвам да ги чуя и след това да обсъдя и с него.Благодаря Ви предварително!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как е мерил - свалял ли е вала?Нещо Ви гъбарка майстора!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Незнам дали го е свалял обаче става върпос за шайбата която върти 3 ремака. Тя се нанизва на вала и се завива болт във вала който я стяга и я държи на мястото и. Тоя болт е раждясал, явно някога е махан, и резбата му се е прецакала. ОТ там идва и дисбаланса на шайбата и изкривяване на вала или само надиране незнам. Има ли начин за оправяне или смяна на вала с друг от д15 или д16 - от какъв мотор да търся? Изобщо на тая глава и скоростна кутия какъв блок може да се сложи направо цял блок да вземам?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...