Jump to content
Guest Founder

Honda Fan Club Jacket :) Есен/Зима 2006

Recommended Posts

Guest Founder

Захладня ...не че и през лятото не ме питаха много хора дали ще правим пак якенца ;)

Еми то го - дойде и тоя момент :P

За тези , които НЕзнаят :

Ветро и Водо устойчив плат, Ебплемите и насписите са ситопечат

възможноа разцветка : бяло с черно & бяло с червено :)

За поръчки и инфо може да пускате тук или да пишете на лични на мен или на Benji_crx ;-)

Цена на якето : 70лв

Якетата може би повечето ги знаете , но пак ще пусна снимки на дамската и мъжката серия :)

Мъжка

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Дамска

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Мешена скара ;)

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest icho

Дамските?Само якето ли се продава,или то е бонус?:))) :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Civic*6

Искам и аз! Яке де :) Казвай къде да пращам левчетата и да става по-бързо. Хавлийка си имам, сега и едно Екенце :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Аз мойто от предния сезон почти не съм го носил, но този сезон повече ще го нося :) Много со добри якенцата :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

Дамските?Само якето ли се продава,или то е бонус?:))) :P

при по големи количества изпращаме и "бонуса-така" , която е облякла якенцето по снимките :);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest max_3d_3

Sory,4e toia pat 6te pi6a na latinica ama imammalk problem s PC-to. Ia obadete az vav Varna kak moga da sesdobia s takova iakence?! A i kak stava nomera s pla6taneto?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

max3_d3_3 ,имаш лично съобщение за това как става :)изпращането става както миналата година - по Еконт Експрес с наложеш платеж / пращаме го , вземате го и тогава плащате / :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Едно въпросче - какъв е плана - да са само в черно и бяло или има и опция за червено и бяло? И как може да си разбера точния размер?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

За мен един пълнител от женския модел :):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

Едно въпросче - какъв е плана - да са само в черно и бяло или има и опция за червено и бяло? И как може да си разбера точния размер?

значи якетата са само в комбинация бяло-черно и червено-черно. а до колкото размера са на номера 46,48,50,52,и.............

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

точният размер се разбира много лесно :cool:казваш колко си израсъл като килограми и ръст и си готов :angry: а размери всяк'ви :rolleyes:и за бебета и за гиганти :lol:

Редактирано от Founder

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BaT^SmoukofF

ок определено искам да се включа и аз таз година за якенцата...но наистина не ми става ясно как ще разбера номера за яке след като дори по реномираните магазини лавирам м/у няколко номера...искам да кажа,че след като номерацията е достатъчно прецизна , как да разбера кое номерче е мойто...и after all,ще се правят ли изобщо якета, щото не виждам в темата достатъчно голям интерес тази година...?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

хехе :unsure: ще има партида естествено на лични доста хора ме затрупаха с поръчки . до края на тази седмица ще влезе в шивашкото ателие партидата ;)пак да обясня ;) размера се определя според височината и килограмите ти ;)това все пак е тип спортно яке.а да и ... имаш лично ;)

Редактирано от Founder

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Orlin

много ми харесаха якетата (и не само ;) ). Прати ми лично съобщение с подробности как мога да си купя такова :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ivo_

ако може пусни едно лично и на мен с инфо да знам какво трябва да ти дам като данни от това което прочетох ви трябват ръст и килограми за определяне на размера а как се получават

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

ако може пусни едно лично и на мен с инфо да знам какво трябва да ти дам като данни от това което прочетох ви трябват ръст и килограми за определяне на размера а как се получават

по "еконнт" с наложен платеж. :puke:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest arwen

здрасти....питам дали само дамските от снимките са 4ервено с 4ерно,защото на мен тази комбинация ми харесва най-много... ако мога да имам такова,размерите са 88кг, на 185см висо4ина... /и не съм културист :puke: /

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MonsterOOD

Защо ми по-харесва женското яке :puke: мисля че става и за мъже! Ще се купува :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

значи разликата м/у мъжкото и женското яке е закопчаването на яката.а до колкото цветовата гама са следните бяло-черно и черно-червено.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

последен ден за записване след това нема и да искате ако още някой желае да пише на лични на мен или на колегата founder

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

понеделник вечер в 5.30 ще затворя темата :Dкойто сварил , той натварил :D:worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bobifen

дано не съм закъснял ама искам едно черно/червено мъжко и едно женско .размерите са 171см и 64кг за мъжкото и 170см и 60кг за женското.женското да бяло черно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

вмъкнах те :cool:и имаш лично съобщение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Jorski

искам и аз да взема едно червено черно, 168см и 68 кг. Пуснал съм ти mail, кажи ще можеш ли да ме вмъкнеш с едно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

няма проблем - но ми пусни трите си имена , адрес и GSM номер за да знам къде да ти го пращам :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BaT^SmoukofF

Дано съм сварил... за мен двечки , едно мъжко и 1 женско ,цветовете черно и червено , ако мъжката серия няма черно и червено , нека да е черно и бяло...размерите са... 190см 81кг за мъжкото и 183см 63-4 кг за женското ....визитна картичка да ви пиша ли ?GSM - 0883 309 486 - Росенили 0889 52 68 50 - пак Росенот VN съм

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Aladin

Дано и аз успея да се вмъкна ... за мен едно мъжко ,цветовете черно и червено , 175см 75кг GSM - 0888 90 34 39 - Боян

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

Записването продължава до 25ти ноември , защото чак тогава ще може да излезне партидата , което е доста тъжно :cool: но просто в момента една италианска фирма са им пуснали огромна поръчка и бачкат денонощно за да я изкарат. обещаха ми свърши ли ние да сме наред.това ще рече , че края на ноември ще са готови якенцата искам да се извиня на всички , който са си дали поръчката , че ще им закъснее с още 1 месец пристигането на якето , но .. понякога така се случва .ако някой евентуално се отказваот поръчката си , моля да ми пише тук , на лични или да ми се обади на 088888 76 75 за да мога да с еобадя до фирмата и да го отметнат от списъка.за сега толкова.поне за тези , който неможаха до сега да се запишат това идва като допълнителна възможност :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iceman

Тъкмо се чудих какво става ... Ами каквото - такова, дето викат трай бабо за хубост :( ! Ще ги изчакаме - как няма да ги изчакаме. Смятам, че си струва! Мерси за доуточнението! :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CityNight

Има ли мегдан и аз да си зема едно,или закъснях ?П.С. 186,90 кила :rolleyes:

Редактирано от CityNight

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

не си закъснял :rolleyes: записването продължава :(п.с. имаш лично

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Desinka

Founder можели едно вапрос4е? Аз пакли штесам прецакана за якенсе,мисля 4е бяхте ми обештали нешто с benji_crx.Нека бъдем такти4ни!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

гугутко лошава с тебе като се видим ще решиме въпроса с магданоса :P:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CityNight

А...кога точно ги чакаме якенцата-на тая,или на следваща заплата :Р Демек като се даде поръчката края на месеца,за колко време се очаква да ги направят и да тръгнат по адреси ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iceman

Ами той Founder си го каза, ако няма промени де, но беше за около края на този месец! :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ivo_

какво става с якенцата, че то има две седмици още до края на месеца има ли някакво развитие

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOSS`HOGG

ако не съм закъснял 6те може ли и за мен едно? 4ерно и бяло номер 50.Благодаря предварително,а ако съм закъснял здраве да е. :cool:

Редактирано от BOSS`HOGG

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...