Rumen 2 #1 Публикувано 1 Април, 2012 Здравейте, предстои ми смяна на поне единия лагер на главината и като търся в нета ми дава различни модели (на SKF). Гледам размерите на лагерите малко се различават. Хондата ми е 6ген. японка, преди фейслифта без ABS. Ако някой може да ме упъти кой лагер е за мен SKF VKBA 3245 или SKF VKBA 3246 (имат малка разлика в размера) и на кой модел лагер на NTN съответства защото съм се насочил към NTN (нали такива са оригиналните на колата).Благодаря!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #2 Отговорено 1 Април, 2012 Дай номер на шаси и ще ти кажем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rumen 2 #3 Отговорено 1 Април, 2012 JHMEJ93400S118792 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #4 Отговорено 2 Април, 2012 SKF-"VKBA 3245"FAG-"713 6170 30" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rumen 2 #5 Отговорено 2 Април, 2012 Благодаря много. А за NTN може ли да се разбере кой е номера на лагера? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
кобрата 0 #6 Отговорено 3 Април, 2012 Благодаря много. А за NTN може ли да се разбере кой е номера на лагера? На NTN номера е AU0811-6LXL и струва 65лв. нов ако това те интересува Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rumen 2 #7 Отговорено 3 Април, 2012 Много благодаря колега! А да ме светнеш от къде в София може да си го взема, че днес ходих по магазините на цар Симеон и никъде нямаше NTN! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GudJeff 1 #8 Отговорено 19 Април, 2012 а някои знае ли за ЕК3 шаси 96та година СЪС ABS какъв модел на SKF и NTN преден лагер ще трябва , то само лагер ли е или е комплект с главина и с кои други модели на civic са взаимозаменяеми благодаря предварително.Какво ви е мненмието за http://www.rudibg.com/products.aspx?id=1 или ако можете да препоръчате друг коректен и качествен магазин ;] Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hinev 1 #9 Отговорено 14 Юли, 2012 Здравейте , някой от колега от Варна случайно да знае откъде и какъв лагер да закупя за предна дясна главина? Примерно и ценичка , марка ще съм благодарен [*]Honda Civic - Хечбек [*]1996 Година [*]Двигател 1493 куб. см., бензинов [*]Ръчна скоростна кутия [*]Шаси номер / VIN: JHMEK33600S013595 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове