Jump to content
Guest ivaivalito

Части

Recommended Posts

Guest ivaivalito

бихте ли ми казали мнение дали са качествени частите NIPPARTS интересува ме защото освен на тази фирма не мога да намеря части за Хонда в Тек Дока /програма за авточасти /ми излизат и други марки но в Бургас само NIPPARTS има?Търсил лъм съединител Valeo но имаше само Nipparts 260 лв. комплек /лагер притескател и феродо /

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

бихте ли ми казали мнение дали са качествени частите NIPPARTS интересува ме защото освен на тази фирма не мога да намеря части за Хонда в Тек Дока /програма за авточасти /ми излизат и други марки но в Бургас само NIPPARTS има?Търсил лъм съединител Valeo но имаше само Nipparts 260 лв. комплек /лагер притескател и феродо /

аз доколкото съм запознат "нипартс" са само пакетовачна фирма ,затова че не се знае какъв е съеденителят :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lud fen

май е така кутийте са тяхна изработка а изделието е съмнително но пък имат изобилие от японски авточасти

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls

аз доколкото съм запознат "нипартс" са само пакетовачна фирма ,затова че не се знае какъв е съеденителят :)

И аз така знам.Случвало се е в кутия накладки нипартс накладките да са кашияма :) Обаче за качеството мисля са се доказали.Пакетират качествени неща.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...