Riko_Chervenia 102 #1 Публикувано 1 Април, 2012 (Редактирано) Имам един въпрос към по-компетентните колеги от форума! Тоест,поради излишни килограми в багажника ми е увиснало от зад купето и искам да го повдигна,но не с някви тампони или нещо побългаряващо а просто да сложа други пружини! Споменаха ми че от седан 5-та били по-дълги или по-твърди не разбрах точно но щяли да ми свършат работа? Забравих да спомена че купето ми е 5-та ген. Редактирано 1 Април, 2012 от Riko_Chervenia Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ATMV 108 #2 Отговорено 1 Април, 2012 Аз бях с понижаващи 30/40, но понеже имам бая постоянни килограми в багажника и моята увисна, понеже исках да си остане твърда, си сложих стоковите предни пружини от отпред, като им резнах 2,5 или 3 витки и колата застана доста приличн, но това е вид по-българяване...ако имаш интерес ще кача снимки. Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #3 Отговорено 1 Април, 2012 Пробвай с пружини от ВТИ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове