DIVALDOO 68 #1 Публикувано 31 Март, 2012 (Редактирано) Здравейте колеги, някой по-запознат ако може да ми даде малко информация. Kолко ще гори B16A2 или B16A1 ? Редактирано 2 Април, 2012 от Izanagi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #2 Отговорено 31 Март, 2012 Малко зависи в кво купе и как се кара, но например при мен градско във Варна - зимата към 11-11,5. Сега падна на 9 и нещо. Това е нормално каране, без раздаване на газ. Извънградско с около 90 и полека, успявам да го смъкна на 6. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #3 Отговорено 1 Април, 2012 за масло или за бензин питаш? ако е бензин градско между 10-14 - зависи как караш. извънградско 6.5 в най-приятния случай... но всичко си е до въпрос на шофиране... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DIVALDOO 68 #4 Отговорено 2 Април, 2012 става вапрос за сивик хеч 5 генерация .надявам се до 2 месеца да стане реялност тая трансплантация де Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
al bundee 0 #5 Отговорено 2 Април, 2012 Здр. ако питаш за бензин, за седан в София през зимата ми даде градско 10,4.Сега като се постопли градско 8,9 и извънградско 8. Не я карам много икономично, даже като ме прихване я засилвам сериозно където мога. Извънградския разход ми го даде като съм я карал със скорост от порядъка на 150 почти постоянно за около общо 400 км. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DIVALDOO 68 #6 Отговорено 2 Април, 2012 (Редактирано) Питам за сивик хечбек 5 ген, ама то едва ли ще има голяма разлика от седана. Мн. искам да си взема точно 5 ген хечбек, да е черна с мотор B16A2, ама не мога да си намеря до 3000-3500 и затова съм решил да си взема един черен хеч и да му сложа един суап, ама си мисля, че 2000 за суап B16A2 са много. Монтаж намерих за 300 лв, което е добра цена. Поне суапа с монтажа да беше 2000 лв се ядва според мен, ама ще трябва да изчакам до средата на Май, чак тогава ще имам пари за моята мания. Решил съм че това е колата за мен и ще чакам щом трябва. Мерси колеги за съветите, които ми давате Редактирано 2 Април, 2012 от Izanagi Колега, нали знаш, че за книжка се изисква завършен 8-ми клас ? Мислиш ли че с това писане някой ще те вземе насериозно? Не се изисква да си точен до последната запетая, никой не е перфектен, но малко поне се потруди да направиш писането разбираемо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #7 Отговорено 2 Април, 2012 Лошо е да искаш нещо хубаво за без пари. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове