Jump to content

Recommended Posts

Здравейте колеги, някой по-запознат ако може да ми даде малко информация. Kолко ще гори B16A2 или B16A1 ? Редактирано от Izanagi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко зависи в кво купе и как се кара, но например при мен градско във Варна - зимата към 11-11,5. Сега падна на 9 и нещо. Това е нормално каране, без раздаване на газ. Извънградско с около 90 и полека, успявам да го смъкна на 6.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за масло или за бензин питаш? ако е бензин градско между 10-14 - зависи как караш. извънградско 6.5 в най-приятния случай... но всичко си е до въпрос на шофиране...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

става вапрос за сивик хеч 5 генерация .надявам се до 2 месеца да стане реялност тая трансплантация де :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здр. ако питаш за бензин, за седан в София през зимата ми даде градско 10,4.Сега като се постопли градско 8,9 и извънградско 8. Не я карам много икономично, даже като ме прихване я засилвам сериозно където мога. Извънградския разход ми го даде като съм я карал със скорост от порядъка на 150 почти постоянно за около общо 400 км.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Питам за сивик хечбек 5 ген, ама то едва ли ще има голяма разлика от седана. Мн. искам да си взема точно 5 ген хечбек, да е черна с мотор B16A2, ама не мога да си намеря до 3000-3500 и затова съм решил да си взема един черен хеч и да му сложа един суап, ама си мисля, че 2000 за суап B16A2 са много. Монтаж намерих за 300 лв, което е добра цена. Поне суапа с монтажа да беше 2000 лв се ядва според мен, ама ще трябва да изчакам до средата на Май, чак тогава ще имам пари за моята мания. Решил съм че това е колата за мен и ще чакам щом трябва. Мерси колеги за съветите, които ми давате :) Редактирано от Izanagi
Колега, нали знаш, че за книжка се изисква завършен 8-ми клас ? Мислиш ли че с това писане някой ще те вземе насериозно? Не се изисква да си точен до последната запетая, никой не е перфектен, но малко поне се потруди да направиш писането разбираемо.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лошо е да искаш нещо хубаво за без пари. :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...