Jump to content
Guest Gilgamesh

Поздравления + мечти :)

Recommended Posts

Guest Gilgamesh

Уважаеми сънародници честито: цъкУважаеми хондаджии, честито, започвайте да запазвате билети за до Европатата......Цък Първи Път Цък Втори път Цък трети път- един добър цък :)Един цък, който избирам А ето и я и моята ...бъдеща......:)Не мога да се спра....А ето и а малко по-заможните Тайп Р - що не Но аз лично мисля да изтегля заем и да се хвърля ж дълбокото :DСамо дано наще автоджамбази и политически лайна не ми прецакат мечтите.П.П. Съжалявам, но май повечето линкове на искат да сработят. Въпреки всичко всички знаем какви са цените на колите в мобиле.де и то на по-мощните и стари кошници, за които мисля повечето си мечтаем, ха дано не ни прецакат с няква законова врътка......

Редактирано от Gilgamesh

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Ами то нито един линк не работи ама предполагам повечето хора са поглеждали за какво става дума в мобиле.де :) Дано само да не ни прецакат някак :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Стискам всичко к'вото имам да не ни прецакат някак, защото след 1 година планувам малко пътуване до Германия с един съклубър и естествено придобиване на Honda Civic 5gen. с малък двигател и разбирасе... бъдещ SWAP :cool::hondarulez: Затова, се моля искрено да не ми бъдат разбити мечтите, и очакването от общо 3 години.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PoweRG

Някой има ли идея какво ще се случва с митата и акцизите след 01.01.2007? Съжалявам, ако повтарям някоя друга тема!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The_fastest

Преди 2-3 седмици по обичаната от всички НАЦИОНАЛНА телевизия имаше предаване по въпроса с вноса на автомобили втора ръка...Единственото, което ми стана ясно е че ОТПАДА ДДС-то върху внасяната кола ( онази овца така и не попита директора на Митниците дали отпада МИТО-то, а мен специално ме интересуваше АКЦИЗ-а ). Ами това беше за 5 мин. толкова споменаха ;(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest edikoisi

ако съдя по нещата как се развиват тук значи около 1 година по късно ще свалят митата но това няма общо с ЕС а дали държавата щесе откаже от х.милиарда ....това е малко под въпрос

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...