Jump to content
niko145

въпрос за сивик 6-та ген. 1.5 или 1.6

Recommended Posts

здравейте колеги нов съм във форума интересувам се от хонда сивик 6-та ген и по точно има ли голяма разлика между 1.5 114к.с.(D15Z6) и 1.6 115к.с. кой е по дубър от двата и наи вече за какво трябва да гледам като купувам такава хонда

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, тоя модел 1.6 115 кс. мисля, че е много рядък, или поне аз до сега не съм видял някой да има такава...Тук масово залагаме на 1.5 114 (икономичка) D15Z6 :) Разлика от 1 кс. невярвам да се усеща много, ако въобще се усеща нещо :unsure: Вземай 1.5 и да ти е мирна главата :) Гори не много, върви прилично!Относно какво трябва да гледаш, има много теми със същия въпрос. Аз гледах колата да не е сериозно удряна, дали двигателя работи добре и дали е запазена, вътре да, но има много забележки отвън :) Гледах също и да максимално стокова ;) Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мерси много колега а можете ли да ми кажете колко приблизително гори грацко 1.5 D15Z6 интересува ме най вече грацко

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, тоя модел 1.6 115 кс. мисля, че е много рядък, или поне аз до сега не съм видял някой да има такава...Тук масово залагаме на 1.5 114 (икономичка) D15Z6 :) Разлика от 1 кс. невярвам да се усеща много, ако въобще се усеща нещо :unsure: Вземай 1.5 и да ти е мирна главата :) Гори не много, върви прилично!Относно какво трябва да гледаш, има много теми със същия въпрос. Аз гледах колата да не е сериозно удряна, дали двигателя работи добре и дали е запазена, вътре да, но има много забележки отвън :) Гледах също и да максимално стокова ;) Успех!

Най-вероятно колегата говори за англичанка 1.6, те са 115коня, иначе в японките наистина са редки и не са за европейския пазар тия модификации. Най_добре заложи на икономика.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Д15з6 лятоска ми гори под 8 а зимата 8-9 :) Градско при нормално каране инак може доста да вдигне макар , че е икономик , Колата като цяло си е супер . http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=10728&st=0 тази тема може да ти помогне но спазиш ли всичко кола няма си купиш :) долу горе да се ориентираш какво да гледаш . Поздрави и дано да си вземеш хубава колица ! П.С. За първи път да видя колегата rulemaker да напише "Най-добре заложи на икономика"

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...