iso_83 13 #1 Публикувано 30 Март, 2012 след изминати 250 пробни километра с новия мотор , дойде време за обслужване както си му е реда ,масълце, филтри ,кабели ,свещи, ангренаж,остана едно нещичко което ме дразни още, Вакуумите, искам да помоля някой колега с същия мотор, но оригинално монтиран, в кончерто примерно ,да снима как точно са свързани вакуумите и по точно тези от MAP сензора и BARO сензора(те всъщност са монтирани един до друг), долу до канистара и самия всмукател, идеята е да се направи всичко както е било от завода , намерих доста снимки из нета ,графики също, но там или е снимано от лош ъгъл или е подобен двигател ,но не и това което ми трябва ,предварително благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iso_83 13 #2 Отговорено 31 Март, 2012 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iso_83 13 #3 Отговорено 1 Април, 2012 е никой ли няма такъв двигател, става ,кончерто, црх ,сивик 4 ,не че не работи но съм сигурен че може и още Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iso_83 13 #4 Отговорено 4 Април, 2012 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове